Συνάντηση Κ.Μίχαλου και Ν.Παππά: Η κυβέρνηση σχεδιάζει κάτι στα δεξιά της ΝΔ;

Συνάντηση Κ.Μίχαλου και Ν.Παππά: Η κυβέρνηση σχεδιάζει κάτι στα δεξιά της ΝΔ;

Μια μυστική συνάντηση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Αίγλη Ζαππείου, δημιουργεί σενάρια προσπαθειών της κυβέρνησης για να διασπάσει τη ΝΔ η οποία έχει ξεφύγει με μεγάλες διαφορές τουλάχιστον δημοσκοπικά

Την φωτογραφία από την συνάντηση των δύο ανδρών δημοσίευσε η εφημερίδα Παραπολιτικά και ερμήνευσε το ραντεβού ως φλερ του Μεγάρου Μαξίμου με δυσαρεστημένους της κεντροδεξιάς, σε μια προσπάθεια να διασπάσει το εκλογικό ακροατήριο της Φιλελεύθερης Παράταξης.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, έχει αναλάβει συγκεκριμένο παρασκηνιακό ρόλο, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός νέου φορέα, ικανού να ανακόψει την αυτοδύναμη τροχιά της Ν.Δ. και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο κ. Μίχαλος, θα είναι το πρόσωπο, κάτω από το οποίο θα στρατευθούν οι Κατερίνα Παπακώστα, Ευάγγελος Αντώναρος και Νίκος Καραχάλιος, οι οποίοι έχουν πυκνώσει τις δημόσιες διαφοροποιήσεις τους, από την ηγεσία της Ν.Δ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περίπτωση Μίχαλου, φαίνεται να ενθαρρύνεται και από επιχειρηματία, που εσχάτως έχει αναπτύξει στενή σχέση προσωπικά με τον πρωθυπουργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.