Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανταπαντά στη Ν.Δ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει την κοινωνία για τις αγαθές προθέσεις του»

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανταπαντά στη Ν.Δ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει την κοινωνία για τις αγαθές προθέσεις του»

Η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντά στη ΝΔ και υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί πλέον να πείσει την ελληνική κοινωνία για τις… αγαθές προθέσεις του.

Συνέχεια στην αντιπαράθεση της με τη ΝΔ δίνει η ΠΟΣΠΕΡΤ η οποία με νέα ανακοίνωσή της μιλά για θράσος της ΝΔ όταν μιλά για νέα ακομμάτιστη δημόσια τηλεόραση και ότι η Πειραιώς έχει έτοιμη τη λίστα με τα στελέχη που θέλει να φύγουν από το Ραδιομέγαρο.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, η ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει λόγο και για ακροδεξιά στροφή της ΝΔ και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί πλέον να πείσει την ελληνική κοινωνία για τις… αγαθές προθέσεις του.

Νωρίτερα η ΝΔ σε ανακοίνωσή της είχε επισημάνει ότι στη νέα ακομμάτιστη Ε.Ρ.Τ. που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην απάντησή της η ΠΟΣΠΕΡΤ αναφέρει:

Την καλύτερη επιβεβαίωση για τις αλήθειες του περιεχομένου της χθεσινής μας ανακοίνωσης, την προσέφερε το γραφείο τύπου της ΝΔ με τη σημερινή του «απάντηση» στην ΠΟΣΠΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ με αφορμή συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με με το ΔΣ της “Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ”

Χωρίς φυσικά να απαντούν σε τίποτα απ΄όσα έχει εδώ και χρόνια θέσει στον δημόσιο διάλογο η ΠΟΣΠΕΡΤ, συνέταξαν ένα κείμενο στα χνάρια της ρητορικής Σαμαρά , Μουρούτη, Βορίδη, Άδωνη κ.α, δικαιώνοντας την ακροδεξιά τους νέα ιδιοσύσταση.

Ένα κείμενο που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους νόμους και το Σύνταγμα , περιφρονεί την βούληση του 77% των εργαζομένων που εξέλεξαν με νόμιμες και απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες , στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΟΣΠΕΡΤ το νέο της Δ.Σ , το οποίο χαρακτηρίζει «δράκα συνδικαλιστών» , διευκρινίζοντας επιτέλους τι εννοούσε ο αρχηγός τους όταν έλεγε ότι «δεν θα γίνουν απολύσεις στην ΕΡΤ» (πριν τρεις μήνες είχε δηλώσει το αντίθετο) αλλά και πως θα γίνει στην πραγματικότητα η «αξιολόγηση» των υπαλλήλων : “Στη νέα ακομμάτιστη Ε.Ρ.Τ. που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η Νέα Δημοκρατία, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ…”.

Ομολογούν δηλαδή όχι μόνο την ταύτισή τους με τις ακροδεξιές απόψεις του Σαμαρά ο οποίος μετά το πραξικόπημα του μαύρου παρουσίαζε δημόσια τα χαρακτηριστικά της δικής του «αξιολόγησης» λέγοντας «ξώπορτα» ότι «στην ΕΡΤ διορίζονταν αριστεροί», οι οποίοι μάλιστα σύμφωνα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Βορίδη θεωρούνται φορείς «ελλαττωματικής ιδεολογίας», αλλά και ότι από τώρα έχουν έτοιμη τη λίστα με εκείνους που θα διώξουν , ενώ ταυτόχρονα έχουν το θράσος να μιλούν για μια «νέα ακομμάτιστη …πολυφωνική ΕΡΤ» .

Ακολουθώντας πιστά τα αλήστου μνήμης πολιτικά κριτήρια των μετεμφυλιακών κρατικών υπηρεσιών ασφάλειας , σύμφωνα με τα οποία «πας μη εθνικόφρων είναι κομμουνιστής-μίασμα», το γραφείο τύπου της ΝΔ με τη σημερινή του ανακοίνωση , ξεχνά την κριτική που έχει ασκήσει κατά την άσκηση των συνδικαλιστικών της καθηκόντων η ΠΟΣΠΕΡΤ προς όλους (μη εξαιρουμένης και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ) και κατατάσσει όσους εργαζόμενους την στηρίζουν στους «Καλφαγιάννηδες» – «κομματικούς γκαουλάϊτερ» τους οποίους φυσικά όπως διευκρίνησε θα ξεφορτωθεί …σύντομα.

Με «λίστες του Σίντλερ», νοοτροπία έκτακτων μετεμφυλιακών στρατοδικείων και προαναγγελία πογκρόμ εναντίον εργαζομένων, δεν μπορείς κ. Μητσοτάκη να πείσεις κανέναν για τις …καλές σου προθέσεις όχι μόνο σε ότι αφορά στην ΕΡΤ αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΥΓ:Ακόμα περιμένουμε τις απαντήσεις σας κ. Μητσοτάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.