Κι όμως: Η ΕΡΤ ζητάει προσλήψεις- Δεν επαρκούν οι 2.251 για το νέο πρόγραμμα!

Κι όμως: Η ΕΡΤ ζητάει προσλήψεις- Δεν επαρκούν οι 2.251 για το νέο πρόγραμμα!

Η δημόσια τηλεόραση έχει ήδη 2.251 εργαζομένους. Φαίνεται όμως ότι δεν επαρκούν και η διοίκηση ζητά απο τον Νίκο Παπά να εγκρίνει άλλες 206 προσλήψεις.

Το αίτημα διατυπώθηκε ήδη, η απόφαση πέρασε από το ΔΣ της ΕΡΤ στις 22 Αυγούστου, ημέρα διακοπών, και πλέον το αίτημα θα φθάσει στην Γενική Συνέλευση των Μετόχων, δηλαδή στον υπουργό Νίκο Παπά, στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η αιτιολογία είναι οτι οι υπάλληλοι είναι αναγκαίοι για το νέο πρόγραμμα που ετοιμάζει η ΕΡΤ για την νέα σεζόν.. Σημειώνεται οτι ακόμα και στον νόμο Παπά για τα ιδιωτικά κανάλια, ο απαραίτητος αριθμός των εργαζομένων είχε οριστεί στους 400 ανά ιδιωτικό κανάλι, με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών να διαμαρτύρονται ότι ο αριθμός είναι υπερβολικός.

Η απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ με την οποία ζητάει και νέες προσλήψεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.