ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΕΡΤ: Δημοσιογράφος ζητά έρευνα για το κόστος των εκπομπών στην κρατική τηλεόραση

ΕΡΤ: Δημοσιογράφος ζητά έρευνα για το κόστος των εκπομπών στην κρατική τηλεόραση

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ, με αιχμές για το κόστος παραγωγής εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης και τον ένα από τους δύο να ζητά μάλιστα την παρέμβαση του προέδρου της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος, Δημήτρη Ασπρογέρακα, για να ελεγχθούν δαπάνες που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν από ανάρτηση του Αντώνη Αλαφογιώργου ο οποίος σχολίασε την εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, αφήνοντας υπονοούμενα ότι εγκρίνονται εξωτερικές παραγωγές με πολλαπλάσια κόστη στην ΕΡΤ και όχι εσωτερικές που θα ήταν φτηνότερες.

Μετά από τοποθέτηση του Σ. Κοτρώτσου, ο οποίος δεν απάντησε επί του θέματος, ο Α. Αλαφογιώργος επανήλθε λέγοντας ότι δική του πρόταση εκπομπής, εσωτερικής παραγωγής, απορρίφθηκε λόγω κόστους και στη συνέχεια σήκωσε ακόμα περισσότερο τους τόνους, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα.

«Καλώ τον πρόεδρο της ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία», έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ο Α. Αλαφογιώργος, επαναλαμβάνοντας μετά από λίγο «Επανακαλώ τον πρόεδρο της ενωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα».

Στο σημείο αυτό μάλιστα, παρενέβη και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναδεικνύοντας την καταγγελία Αλαφογιώργου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

««Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;» έγραψε σε δική του ανάρτηση ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.