Δήμος Βερύκιος: Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια υγείας που πέρασε

Δήμος Βερύκιος: Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια υγείας που πέρασε

Μια περιπέτεια υγείας πέρασε τις προηγούμενες μέρες ο Δήμος Βερύκιος όταν εισήχθη εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά με τον γνωστό δημοσιογράφο και αντιπρόεδρο του Alpha να ξεπερνά το κίνδυνο και να επιστρέφει σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε: «Εδώ και ένα χρόνο με ταλαιπωρεί ένα συρίγγιο. Την Παρασκευή πήγα στο νοσοκομείο για να πάρω αντιβίωση. Αλλά είχε κάνει υποτροπή και κρίθηκε αναγκαίο να μείνω εκεί για παρακολούθηση».

Όπως διαβάζουμε, μάλιστα και σε ρεπορτάζ, ο Δήμος Βερύκιος είχε ένα συρίγγιο στον αριστερό γοφό, που τον ταλαιπωρεί και επειδή την Παρασκευή υποτροπίασε έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο για να ανοίξουν το απόστημα. Το αποτέλεσμα ήταν να του τοποθετήσουν παροχέτευση και με την καλλιέργεια του υγρού να του δοθεί η κατάλληλη αντιβίωση, ως πρώτη αντιμετώπιση.

Έπειτα, μόλις υποχωρήσει το οίδημα, και αφού περάσει κάποιο διάστημα, θα χρειαστεί να γίνει κανονικό χειρουργείο για να καθαριστεί το συρίγγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς προς το παρόν, όλα πήγαν καλά και ο Δήμος Βερύκιος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αν και τώρα χρειάζεται μια περίοδο ξεκούρασης και ανάρρωσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.