ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στη ζωή μου ήμουν πολύ ζωηρός με τις γυναίκες»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στη ζωή μου ήμουν πολύ ζωηρός με τις γυναίκες»

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ο γιος του Κωνσταντίνος μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψαν το γούστο τους στις γυναίκες αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ποτέ δεν έχει μαλώσει το γιο του καθώς αυτό το ρόλο τον είχε η μητέρα του.

«Δεν είμαι ο κλασικός μπαμπάς που επιβάλλει κανόνες. Δεν έχω μαλώσει ποτέ το γιο μου. Τους κανόνες που πρέπει να δημιουργηθούν το έχει κάνει η Μαρία και το έχει κάνει πολύ καλά», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ο γιος του συμπλήρωσε: «Η δυναμική που υπάρχει κάποια είναι ότι ακόμα και αν ήθελε να μου επιβάλει κάτι, το έκανε πάντα μέσα από τη μητέρα μου. Γιατί αυτοί ήταν οι δύο ρόλοι. Ποτέ δεν θυμάμαι να έχουμε τσακωθεί».

Μάλιστα, στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν με γνωρίζει κάποιος, πάντα το έχω σαν βάρος λίγο, ότι πρέπει να προσέχω γιατί ότι κάνω μπορεί να περάσει στον πατέρα μου. Για μένα ήταν πάντα ο πατέρας μου. Δεν νομίζω ότι έχω καμία συναίσθηση του ότι βγαίνει στην τηλεόραση και μπορεί να τον αναγνωρίσει κάποιος».

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πότε τον ενοχλεί η αναγνωρισιμότητα: «Είμαι πάρα πολύ εκδηλωτικός και νευριάζω με μερικά πράγματα. Ας πούμε όταν στον δρόμο προσπερνάω ένα αυτοκίνητο, με ενοχλήσει όταν σταματήσω στο φανάρι για να τον βρίσω και να του πω “Βρε ηλίθιος είσαι;” και μου απαντάει “Κύριε Χαρδαβέλα, εσείς είστε;”, ε εκεί με πέθανες…»

«Με τις γυναίκες έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τις αγαπώ τις γυναίκες. Στην ζωή μου ήμουν πάρα πολύ ζωηρός στον τομέα αυτό και είναι γνωστό. Δεν το κρύβω», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας για τη σχέση του με το αντίθετο φύλο.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε πως αν η κοπέλα του γιου του είναι εκκεντρική, ή με ροζ μαλλί και σκουλαρίκια δεν θα τον πείραζε καθόλου. «Έχω μια κοσμοθεωρία… όπου τη βρίσκεις, μείνε εκεί», ο Κωνσταντίνος πάλι λέει πως έχει πολύ πιο συγκεκριμένο γούστο από τον πατέρα του.

Επιπλέον, ο κ. Χαρδαβέλλας αποκάλυψε πως βρίσκει την ιδανική νύφη: «Οι άντρες της παλαιάς κοπής λένε, ότι μια γυναίκα την θέλουνε καλή μάνα, καλή νοικοκυρά και καλή στο κρεβάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.