ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνεδριάζει αύριο το ΕΣΡ για την “επίθεση” Τσουκαλά για Αντετοκούνμπο

Συνεδριάζει αύριο το ΕΣΡ για την “επίθεση” Τσουκαλά για Αντετοκούνμπο

Τον δρόμο της ακρόασης από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παίρνει η τηλεοπτική ρατσιστική επίθεση του Τάκη Τσουκαλά προς τον Θανάση Αντετοκούνμπο πριν περίπου 10 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός «ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ» (πρώην EXTRA CHANNEL, πρώην ZOOM, πρώην Body in Balance, ρώην Shop tv, πρώην STV) Ν. Αττικής που λειτουργεί η εταιρία με την επωνυμία «STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε» θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις αύριο Τρίτη (12:00) σχετικά με ενδεχόμενη παραβίαση των διατάξεων που αφορούν στην προσβολή τιμής και αξιοπρέπειας καλαθοσφαιριστή (Θανάσης Αντετοκούνμπο) από μειωτικό σχόλιο παρουσιαστή (Τάκης Τσουκαλάς) – αναφορά με περιεχόμενο που μπορεί να ενθαρρύνει δυσμενείς διακρίσεις στη βάση της φυλής και της εθνικότητας, στο άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος και άρθρο 2 παρ. 1 του Π. Δ/τος 77/2003- παραβίαση υποχρέωσης προβολής ποιοτικού προγράμματος (εκπομπή «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ», 9.11.2018).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι στον σταθμό στον οποίο εμφανίζεται ο Τάκης Τσουκαλάς μετά το μπασκετικό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την Euroleague αναφερόμενος στον παίχτη του Παναθηναϊκού Θανάση Αντετοκούνμπο είχε πει κατά λέξει: «Ενα μπ…λο είστε. Με έναν πίθηκο. Εκείνος ο Αντεμπακούκο πίθηκος είναι. Τι είναι αυτά που κάνει ο καραγκιόζης; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Ξεφτιλίζει και τον αδερφό του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.