ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζει συνεργασία με σταθμό-έκπληξη!

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζει συνεργασία με σταθμό-έκπληξη!

Δεν σταματά τις νέες συνεργασίες ο σταθμός του Φαλήρου, καθώς, αν το σχέδιο του προχωρήσει, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενισχυθεί σημαντικά ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ στις typologies.gr, κοντά σε συμφωνία με το Euronews βρίσκεται ο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την ιδιοκτησία του Euronews για την συνεργασία επί 24ωρου βάσεως στο νέο ενημερωτικό εγχείρημα του Φαλήρου.

Υπενθυμίζεται πως το Euronews, στο οποίο έχουν ένα ποσοστό και οι ευρωπαϊκά δημόσια ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, εκπέμπει μέσω Nova και Cosmote TV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε αποκτήσει στο παρελθόν το δικαίωμα να έχει και ελεύθερο πανελλαδικό τηλεοπτικό σήμα, αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου δεν το είχε επιτρέψει. Τώρα σχεδιάζεται η συνεργασία, με το υπό σχεδιασμό ΣΚΑΪ 24 του ομίλου ΣΚΑΪ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.