ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ – Διέκοψαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον αέρα! (βίντεο) (upd)

Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ – Διέκοψαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον αέρα!  (βίντεο) (upd)

Διακοπή στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, προκάλεσε η εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο στούντιο του σταθμού.

Η εισβολή ήταν ο τρόπος που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για το εάν θα κάνει δηλώσεις στο κανάλι εκπρόσωπος των αναπληρωτών.

Το χρονικό

Ενώ ο πολιτικός συντάκτης Γιάννης Φασουλάς έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά βρόντοι, σαν χτυπήματα στην πόρτα. Οσο κυλούσαν τα δευτερόλεπτα γίνονταν και πιο δυνατά.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου διέκοψε τον ρεπόρτερ και διέκοψε εκτάκτως για διαφημίσεις.

Τελικά το δελτίο άρχισε ξανα΄στοις 21:40 αφού οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ διαβεβαίωσαν τους εκπαιδευτικούς ότι θα προβάλλουν τις δηλώσεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.