ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΕΣΡ: Έρχονται νέες τηλεοπτικές άδειες – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι «μνηστήρες» – Στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης

ΕΣΡ: Έρχονται νέες τηλεοπτικές άδειες – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι «μνηστήρες» – Στα 35 εκατ. ευρώ η τιμή εκκίνησης

Δύο νέες τηλεοπτικές άδειες επρόκειτο να δοθούν. Η σφαγή των καναλιών, ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

Μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.

Στην προκήρυξη των δύο εναπομεινασών τηλεοπτικών αδειών ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου προχωρά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης «απεστάλη σήμερα Δευτέρα 14/1/2019 στο Εθνικό Τυπογραφείο από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η Προκήρυξη 1/2019 για την δημοπρασία των δύο (2) αδειών παρόχων ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας (Κ.Α.Δ. Εθνικού Τυπογραφείου 1777).

Σύμφωνα με τον νόμο, μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης για τις δύο τηλεοπτικές άδειες, απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους.

Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι από δύο ενδιαφερόμενοι, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο ΕΣΡ έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για τις θεματικές και τις περιφερειακές άδειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.