ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η «ρόμπα» του Αρκά για τους 151 πρόθυμους της κυβέρνησης (φωτο)

Η «ρόμπα» του Αρκά για τους 151 πρόθυμους της κυβέρνησης (φωτο)

Ένα μοτίβο που είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν επανέφερε ο Αρκάς προκειμένου να σχολιάσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-κουρελού.

Σχολιάζοντας τη στασή των έξι προθύμων από τα άλλα κόμματα που στήριξαν με την ψήφο τους την κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει τις 151 ψήφους, ο σκιτσογράφος δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια… ρόμπα!

Η κενού περιεχομένου ρόμπα εμφανίζεται να λέει «ναι» – προφανώς στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προηγούμενη φορά που ο Αρκάς είχε χρησιμοποιήσει τη ρόμπα ήταν πριν από έναν χρόνο προκειμένου να σχολιάσει τις – τότε – 154 θετικές ψήφους για το πολυνομοσχέδιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.