Γ.Τράγκας: «Η ληστοσυμμορία Τσίπρα τα δίνει όλα για να μείνει στην εξουσία»

Γ.Τράγκας: «Η ληστοσυμμορία Τσίπρα τα δίνει όλα για να μείνει στην εξουσία»

Δριμεία επίθεση και κριτική εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας, από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, στον Τσίπρα και την παρέα του χαρακτηρίζοντάς τους ως πολιτική ληστοσυμμορία. Χαρακτηριστικά τόνισε πως «η χώρα παραμένει σε βαριά και σκληρή κατοχή με τον ολετήρα της χώρας να δίνει τα πάντα προκειμένου να μείνει στην εξουσία, ετοιμάζοντας αντίδωρα στους φτωχοποιημένους».

Συγκεκριμένα σημείωσε:

«Πάμε για εκλογές και το παλικάρι, ο ολετήρας, ο μεγάλος μειοδότης τα δίνει όλα και φοράει πάλι το κουστούμι του μονομάχου και του διώκτη της διαπλοκής. Τα δίνει όλα, θέλοντας να συνεχίσει το ταξίδι στην εξουσία. Δεν τον απασχολούν οι εθνικές καταστροφές, αλλά το πως θα παραμείνει στην εξουσία. Απελευθερώνει τώρα τις καταθέσεις των οφειλετών στις τράπεζες και ετοιμάζεται να συγκρουστεί με τους σάπιους τραπεζίτες και τα οστεοφυλάκια που λέγονται τράπεζες.

Το κράτος εμφανίζει εικόνα πραγματικής διάλυσης. Οι Βρυξέλλες, οι δυνάμεις κατοχής προειδοποιούν για ακόμη μία φορά για τον εκτροχιασμό της οικονομίας. Ο κ. Δραγασάκης προειδοποιεί για νέα ανακεφαλαιοποίηση εάν δεν ρυθμιστούν τα κόκκινα δάνεια, ενώ η εικόνα του πολιτικού προσωπικού γελοιοποιεί την χώρα στο εξωτερικό. Η χώρα είναι σε βαριά οικονομική κατοχή και ο «Ιωαννίδης της Αριστεράς» ξεπουλάει τμήματα της εθνικής κυριαρχίας και ναρκοθετεί την επόμενη κυβέρνηση εντελώς προδοτικά. Ο νοσηρότερος, που θέλει την εξουσία έναντι οποιουδήποτε τμήματος, δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι με την Μέρκελ, με τον Σόρος και με τους Αμερικανούς, αρκεί να μένει στην εξουσία. Τώρα αποδεικνύεται ότι έκαψε αυτός και η κυβέρνησή του, τους 100 ανθρώπους στην άτυχη περιοχή στο Μάτι. Αυτός τους «έκαψε» λόγω πλήρους ελλείψεως συντονισμού πυροσβεστικής και δασικής υπηρεσίας. Ήξερε ότι υπήρχαν νεκροί και ρωτούσε για να παραπλανήσει τον κόσμο. Αποδεικνύεται ότι οι αμέλειες της διακυβερνήσής τους έκαψαν και δολοφόνησαν τους άτυχους κατοίκους στο Μάτι.»

Και συνέχισε λέγοντας:

«Ο κ. Πολάκης, ο Κρητίκαρος, το βουνό κατά τον κ. Κραουνάκη, χόρευε ένα καταπληκτικό ζεϊμπέκικο χωρίς να δίνει απαντήσεις για τα παιδάκια που χάθηκαν στη Λαμία και την γρίπη που σαρώνει.

Πρέπει να σαρωθεί στις εκλογές. Πάνω από την Λάρισα να μην βρούνε ψήφο. Κανείς δεν θέλει προδότες και αυτούς που παρακάμπτουν την λαϊκή κυριαρχία. Κανείς δεν θέλει εξωμότες, προδότες που παρακάμπτουν την βούληση του ελληνικού λαού.

Κατέλαβε την εξουσία με ένα πλήθος ψεμάτων. Είναι ένας ψεύτης νοσηρός και το μόνο που είχε στο μυαλό του ήταν η εξουσία και το ταμείο. Δεν τον ένοιαζε ο λαός. Καθ” οδόν ανακάλυψε το ταμείο και την προδοσία. Ζει για την καρέκλα με κρυφές αποδράσεις σε παραδεισένια νησιά, συναλλάσσεται με κροίσους και ομίλους. Ο Μανώλης κάνει παρέα με επιχειρηματίες και ο Αλέξης ανεβαίνει σε θαλαμηγούς καπνίζοντας τα πούρα του με τον λαό να υποφέρει, ετοιμάζοντας αντίδωρα για τους πιο φτωχοποιημένους.

Η γελοία υπόθεση ενός βουλευτή που περιφέρεται από κόμμα σε κόμμα και κοροϊδεύει τους πολίτες για το πότε θα παραδώσει την έδρα του δείχνει την αποσάθρωση της πολιτικής ζωής.

Η πολιτική ληστοσυμμορία του Τσίπρα δεν έχει πρόσημο ηθικής και ιδεολογίας, ούτε αριστερή ούτε κεντροαριστερή κατεύθυνση, είναι ληστοσυμμορία πολιτική. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η εξουσία. Έχει εξουσιολαγνεία για μια καρέκλα. Χαμογελάει σε όποιον είναι πρόθυμος να τον βοηθήσει, ώστε να συνεχίσει να παραμένει στην εξουσία. Κατέλαβε την εξουσία με ψέματα, εξαπάτησε το λαό και τα στελέχη του κόμματος του. Εγκλημάτησε σε βάρος του έθνους και του ελληνικού λαού. Η χωρά παρέμεινε σε βαριά σκληρή κατοχή.

Η επόμενη κυβέρνηση-συγκυβέρνηση θα έχει το Μητσοτάκη αρχηγό και θα πρέπει να μην λέει ανοησίες διότι κινδυνεύει να σκάσουν σε αυτόν όλες οι «βόμβες» που θα έχει τοποθετήσει ο Τσίπρας.»

Το τι κρύβεται πίσω από την υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα προς τον Μαδούρο αναρωτήθηκε ο έγκριτος δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, με τον «Ιωαννίδη της Αριστεράς» να πηγαίνει κόντρα σε όλη την Ευρώπη και τους Αμερικανούς.

»Γιατί ο Τσίπρας στηρίζει Μαδούρο; Όλη Ευρώπη βάλει κατά της Αθήνας, όλη η Ευρώπη κοιτάζει προς την Αθήνα και αναρωτιέται τι ρόλο παίζει ο Αλέξης. Ο Μαδούρο τα έδινε στους Podemos με τον αρχηγό τους να πιάνετε στα πράσα με μια βιλάρα. Ποιες είναι οι οικονομικές σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ- Μαδούρο, ποιες είναι σχέσεις Αθηνών – Καράκας; Πως η μακρινή Αθήνα στηρίζει έναν φασίστα κόντρα σε όλους; Πόσα πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ για να στηρίζει Μαδούρο και να πηγαίνει στην κηδεία του Τσάβες, ο Τσίπρας. Με δυο κόμματα τα είχε καλά το Καράκας, με τους Podemos και το ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, ο Γ. Τράγκας μίλησε για τη στάση της Βουλγαρίας απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας:

«Αυτό που δεν έκανε η Ελλάδα του Τσίπρα το κάνει η Βουλγαρία. Απειλεί με βέτο τα Σκόπια, την ώρα που η Αθήνα παρακάμπτει τη λαϊκή βούληση υπογράφοντας την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Θα μπορούσε τα Σκόπια να είναι στο ΝΑΤΟ απλά και σύντομα αλλά χωρίς να δώσει τη Μακεδονία και να ξεκινήσει τις αλυτρωτικές επιχειρήσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε όσα έλεγε ότι δεν έπρεπε να γίνονται για να κάνει ταμείο. Δεν είναι πολιτικές επιλογές αλλά εξαγορές. Πήρε λεφτά από το Σόρος και έσκυψε το κεφάλι στη Μέρκελ. Αυτό που έπρεπε να έχει κάνει ο καρεκλάκιας του Μαξίμου πριν πάει στις Πρέσπες το κάνει η Βουλγαρία. ‘’Εάν δεν εξαλείψουν την ψεύτικη ιστορία τους και δεν εξαλείψουν τις εδαφικές διεκδικείς τους εμείς θα βάλουμε βέτο’’ λέει η Βουλγαρία.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.