ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΝΔ.: «Ο Κ.Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος» – «Πληρώνει» το tweet με την ΕΡΤ!

ΝΔ.: «Ο Κ.Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος» – «Πληρώνει» το tweet με την ΕΡΤ!

Τα τελευταία 24ωρα, υπήρξαν ζωηρές αντιδράσεις εντός της ΝΔ, ύστερα από το γνωστό tweet του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα τελικά στη ΝΔ να ακυρώσουν την υποψηφιότητα του στις εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν.

Πηγές, της ΝΔ υπενθύμιζαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο την ενόχλησή του για περιπτώσεις στελεχών που αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές, στέλνοντας, μάλιστα, σαφές μήνυμα ότι δεν θ’ ανεχθεί περιπτώσεις υποψηφίων για τις οποίες δεν υπάρχει η «βούλα» του κόμματος.

Έτσι, σήμερα η Μαρία Σπυράκη δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Σημειώνετια ότι προ 4 ημερών με ένα ποστ στο twitter, ο Μπογδάνος παρακινούσε τον κόσμο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και υπόσχεται να γκρεμίσει το ραδιομέγαρο με τανκς.

Συγκεκριμένα ένας follower του – όπως όλα δείχνουν υποψηφίου με τη ΝΔ – influencer, ζήτησε την κατεδάφιση του Ραδιομεγάρου και ο Κωνσταντίνος δεν έχασε ευκαιρία και δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του αιτήματος! «Ψηφίστε σωστά και τό´χουμε!», σχολίασε χαρακτηριστικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.