ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γκάφα στο κεντρικό δελτίο του ANT1 – Την «πάτησαν» με τους «Λάνθιμος Χούλιγκανς» (βίντεο)

Γκάφα στο κεντρικό δελτίο του ANT1 – Την «πάτησαν» με τους «Λάνθιμος Χούλιγκανς» (βίντεο)

Μία σατυρική σελίδα, «χούλιγκανς του Λάνθιμου» έκανε τον ΑΝΤ1 να υποπέσει σε γκάφα μεγατόνων. Το κανάλι πήρε στα σοβαρά τη σατυρική σελίδα του Facebook και το έκανε ρεπορτάζ!

Ήρθε λοιπόν ο ΑΝΤ1 και πήρε τους «Λάνθιμος Χούλιγκανς» στα σοβαρά βγάζοντας τους στο δελτίο ειδήσεων. Πίστεψε πραγματικά το κανάλι ότι υπάρχει «σύνδεσμος οπαδών» του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και το έκανε ρεπορτάζ.

Μίλησε μάλιστα με εκπρόσωπο των… χούλιγκανς που έλεγε ακραία πράγματα, πολύ ακραία, αλλά προφανώς το κανάλι τα θεωρούσε πολύ νορμάλ. Θα χτίσουμε δεύτερο όροφο, θα βγάλουμε πανό, θα κάνουμε ντου και άλλα τέτοια…

Πάμε να τα σπάσουμε στο Kodak Theatre τη βραδιά της απονομής των Οσκαρ, αν δεν το πάρει το βραβείο ο Λάνθιμος θα γίνει χαμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.