ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το νέο σενάριο σχετικά με το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη στο OPEN (βίντεο)

Το νέο σενάριο σχετικά με το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη στο OPEN (βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» προβλήθηκε ένα βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο ειδήσεων του Open Beyond και στην Έλλη Στάη. Το επίμαχο απόσπασμα ήταν τραβηγμένο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη και ήταν σε χαλαρή διάθεση.

Ωστόσο, ο θόρυβος που προκλήθηκε με την προβολή του μόνο χαλαρός δεν ήταν. Για την ακρίβεια, ήταν αρκετός για να κάνει άνω κάτω τον τηλεοπτικό σταθμό που σύμφωνα με τις «διαρροές» διέταξε μέχρι και εσωτερική ΕΔΕ για να βρεθεί ο ένοχος. Αυτός δηλαδή που έδωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ το επίμαχο υλικό.

Μάλιστα, η Έλλη Στάη με ένα κείμενο της καταφέρθηκε με τρόπο εναντίον του Αντώνη Κανάκη, όπου άφησε αιχμές για «υποκλοπή». Η απάντηση του παρουσιαστή ήταν άμεση και την επόμενη ημέρα με ανακοίνωση αποκάλυψε πως οι συνεργάτες του βρήκαν το υλικό από το web tv του Open.

Και οι εξελίξεις φαίνεται πως συνεχίζονται, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day «Το κανάλι ήξερε αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή».

Συγκεκριμένα στην εκπομπή του Alpha υποστήριξαν για το συγκεκριμένο θέμα «Το κανάλι δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Άφηνε διαρροές ότι θα ξεκινήσει ΕΔΕ και έψαχναν να δουν τι συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, στο Open γνώριζαν πολύ καλά τι έχει συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ένα πρόσωπο. Το πρόσωπο αυτό που διέρρευσε το βίντεο έχει απολυθεί, το πρόσωπο που ανάρτησε κατά λάθος το βίντεο στο web tv. Το πρόσωπο αυτό έχει απολυθεί από όταν συνέβη το περιστατικό. Η επίμαχη συνομιλία δεν έμεινε πολύ ώρα στον αέρα, κατέβηκε γρήγορα. Από το Open δεν θέλουν να δοθεί άλλη έκταση στο περιστατικό. Το κανάλι ήξερε αλλά η Έλλη Στάη ουδέποτε ενημερώθηκε για το περιστατικό αυτό και ουδέποτε ενημερώθηκε ότι το κανάλι γνώριζε και την άφησε να βγάλει την ανακοίνωση αυτή. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι περιμένει και από την Έλλη Στάη ένα συγγνώμη ο Αντώνης Κανάκης. Ουσιαστικά είναι εκείνη που τον κατηγόρησε για υποκλοπή».

Ωστόσο κατόπιν επικοινωνίας του news.gr με το κανάλι Open δεν επιβεβαιώνεται πως το κανάλι γνώριζε και άφησε τη δημοσιογράφο να εκτεθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.