ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Τράγκας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ «ανακαλύπτει» ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική! Ο Σόρος τους εξαγόρασε πλήρως!»

Γ.Τράγκας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ «ανακαλύπτει» ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική! Ο Σόρος τους εξαγόρασε πλήρως!»

Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του, «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 Fm, σχολίασε τις δηλώσεις Μπαρόζο στους Δελφούς, τη συνέντευξη Δημητρόφ στον Παπαχελά αλλά και άλλα διεθνή θέματα.

«Θα προσπαθήσω σήμερα να συνθέσω διάφορες πληροφορίες για να κατανοήσετε την οικονομική κατάληψη της χώρας μας. Θα επιχειρήσω ενόψει εκλογών την προβολή στο μέλλον για το τι θα φέρει η πολιτική του Τσίπρα και η πολιτική που θα ακολουθήσει, του Κυριάκου. Ήδη αποκαλύπτεται το ψηφιδωτό και είναι ανατριχιαστικό.», είπε ο Γιώργος Τράγκας.

Για τις δηλώσεις του κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο είπε: «Ο κύριος Μπαρόζο έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Μητσοτάκη, ο πρώην πρωθυπουργός της πτωχευμένης Πορτογαλίας, ο Goldman Sachs είπε στους Δελφούς, ότι τον κ. Μητσοτάκη τον εμπιστεύονται οι αγορές πριν έρθουν καν οι εκλογές. Είπε ότι ο Κούλης είναι άνθρωπος του πολυεθνικού κεφαλαίου, oι Σόρος, οι Ρότσιλντ, οι Goldman Sachs, φεύγετε να φεύγουμε έρχονται μεταρρυθμίσεις. Μήπως ο Τσίπρας έβαλε τον Μπαρόζο να πει αυτά που είπε εκεί στους Δελφούς;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.