ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο κακός χαμός στο Alpha – Τι γίνεται με την Αγγελική Νικολούλη

Ο κακός χαμός στο Alpha – Τι γίνεται με την Αγγελική Νικολούλη

Σε σαρωτικές αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.Στο κανάλι δεν είναι σίγουρη η θέση κανενός… ούτε καν αυτών που κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ αυτών και η Αγγελική Νικολούλη. Το «Φως στο τούνελ» πάει πολύ καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η εκπομπή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Η ίδια η Αγγελική Νικολούλη δεν έχει πρόβλημα με το σταθμό και θα επιθυμούσε να παραμείνει εκεί η εκπομπή της.

Αν όμως κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε η παρουσιάστρια θα κοιτάξει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο AΝΤ1 θα επιθυμούσε να την εντάξει στο δυναμικό του και περιμένει στη… γωνία.Το ίδιο και το OPEN που θα ήθελε ακόμα μια μεταγραφική βόμβα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.