ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ο Α.Τσίπρα βιντεοσκοπεί τις σκιές των τουρκικών μαχητικών»! – Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;

«Ο Α.Τσίπρα βιντεοσκοπεί τις σκιές των τουρκικών μαχητικών»! – Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου;

Αν κάθε φορά που ορισμένοι δημοσιογράφοι έλεγαν παπαρολογίες κέρδιζαν έστω 1 ευρώ, σίγουρα θα είχαν γίνει πλούσιοι!

Το τελευταίο παράδειγμα είναι η φωτογραφία με τον Α.Τσίπρα να τραβάει φωτό ή βίντεο μέσα από την καμπίνα του CH-47DGR Chinook και τα όσα ακούστηκαν με αφορμή αυτή την φωτό στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Το ότι μεταδόθηκε ότι «βιντεοσκοπούσε τις σκιές των τουρκικών μαχητικών» (σ.σ.: στα τέσσερα μίλια απόσταση με τον φακό ενός κινητού τηλεφώνου!) είναι μόνο ένα από τα ελάχιστα απίθανα που ακούστηκαν στο δελτίο του Alpha που μετέδωσε τις «αποκλειστικές φωτογραφίες».

Υποτίθεται ότι στην φωτογραφία «φαίνεται ο πρωθυπουργός να παρακολουθεί τα τουρκικά μαχητικά, κατά τη διάρκεια της αερομαχίας που γινόταν μπροστά του»!

Μάλλον βλέπουν πολλές πολεμικές ταινίες εποχής και νομίζουν ότι οι αερομαχίες γίνονται όπως στον Β’ΠΠ με τα Σπιτφάιρ και τα Μέσερσμιτ και κάποιος μπορεί να τις καταγράψει με κινητό τηλέφωνο σε αποστάσεις 4 μιλίων!

Σε αυτή την απόσταση ένα κινητό μέσα σε ένα ελικόπτερο, όχι «σκιές», αλλά ούτε καν «σαν μύγες» βλέπει τα μαχητικά.

Τι κατέγραφε ο Α.Τσίπρας; Αγνωστο. Το πιθανότερο, το όμορφο τοπίο κάτω από το ελικόπτερο, αν διακρίνουμε καλά στην οθόνη του κινητού και την ελαφρά κλίση της οθόνης προς τα κάτω.

Δείτε τα όσα απίστευτε λέχθηκαν στο δελτίο του Alpha εδώ: https://www.altsantiri.gr/politiki/sto-fos-ntokoymento-apo-tin-toyrkiki-parenochlisi-toy-elikopteroy-toy-tsipra/?utm_medium=notification&utm_source=signal&utm_campaign=signal&utm_content=post

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.