ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Μαΐου ΔΩΡΕΑΝ 2 βιβλία: «21η Απριλίου 1967: Οι πρωταγωνιστές» & «Προφητείες Αγίων της Ορθοδοξίας»

Στη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Μαΐου ΔΩΡΕΑΝ 2 βιβλία: «21η Απριλίου 1967: Οι πρωταγωνιστές»  & «Προφητείες Αγίων της Ορθοδοξίας»

Με δώρο δύο βιβλία και ένα συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού Πόλεμος & Ιστορία, κυκλοφορεί η νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Μαΐου σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα με μία μεγάλη ιστορική έρευνα για την ελληνική εκστρατεία στην Ουκρανία που εφέτος κλείνει 100 χρόνια και τις μάχες κατά του Κόκκινου Στρατού στον ρωσικό εμφύλιο πόλεμο, το συλλεκτικό τεύχος του «Πελεμος & Ιστορία», φωτίζει τις άγνωστες πτυχές των δραματικών γεγονότων του 1919.

Ακόμα ένα βιβλίο για το στρατιωτικό κίνημα με τίτλο «21η Απριλίου 1967: Το πραξικόπημα και οι πρωταγωνιστές του» και ένα δεύτερο σπάνιο από πλευράς περιεχομένου βιβλίο με τίτλο «Προφητείες Αγίων και Γερόντων της Ορθοδοξίας»!

Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Μαΐου μπορείτε να διαβάσετε:

Cy-57 Raptor killer: Το ρωσικό υπερμαχητικό αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία

Το ρωσικό υπερμαχητικό το οποίο σε οκτώ μήνες εισέρχεται σε υπηρεσία στην ρωσική Αεροπορία και δίνει μία «πρώτη γεύση» του τι θα είχε να αντιμετωπίσει η Πολεμική Αεροπορία αν το Su-57, εμφανιζόταν στο Αιγαίο με τουρκικά χρώματα.

Ακόμα:

«ΗΝΙΟΧΟΣ 2019»: Ιταλικά F-35 στην μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση της Ευρώπης

Η διεθνής αεροπορική άσκηση τύπου INVITEX «ΗΝΙΟΧΟΣ» αποτελεί τη σημαντικότερη άσκηση η οποία πραγματοποιείται στην Ευρώπη, από άποψη επιπέδου και ποιότητας συμμετεχουσών αεροπορικών δυνάμεων.

Indian Air Force Vs Pakistan Air Force: Το «φιλμ» της αερομαχίας της 27ης Φεβρουαρίου πάνω από το Κασμίρ

Η αερομαχία μεταξύ ινδικής και πακιστανικής Αεροπορίας στις 27 Φεβρουαρίου αποτέλεσε τη σημαντικότερη κλιμάκωση στις σχέσεις των δύο χώρων από το 2008, όταν και τότε οι δύο χώρες είχαν έρθει κοντά στην πολεμική σύγκρουση.

Ελληνικός Στρατός: Γιατί πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα η διακρατική του 2007 για προμήθεια ρωσικού ΤΟΜΑ

Η διακρατική συμφωνία προμήθειας των 420 Τεθωρακισμένων Οχημάτων Μάχης (ΤΟΜΑ) τύπου BMP-3M/HEL του Νοεμβρίου του 2007, οικονομικού ύψους 1,2 δισ. ευρώ με υπαιτιότητα των ελληνικών κυβερνήσεων παραμένει μέχρι σήμερα «κενό γράμμα».

Βλήματα αέρος-αέρος «all-aspect» IRIS-T, AIM-132 ASRAAM & PYTHON

Η διαπίστωση ότι τα βλήματα αέρος-αέρος των Ρώσων είχαν φτάσει σε ένα αρκετά προηγμένο επίπεδο, ήρθε μετά το τέλος του «Ψυχρού Πολέμου» και την πτώση της ΕΣΣΔ όταν γίνονταν σταδιακά διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για αυτά σε συνδυασμό με τα τότε νέα μαχητικά MiG-29 και Su-27.

Η συνέντευξη του υποψήφιου δήμαρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη στο Star Channel: «Η ελληνική ΑΟΖ ξεκινά από την Στρογγύλη και φθάνει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ»

Η συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας, Τάσου Γκουριώτη, στο STAR channel (web) και τον δημοσιογράφο Ηλία Παπανικολάου στην εκπομπή «Leaders».

Νότια Αμερική: Το μπρα-ντε-φερ ΗΠΑ-Ρωσίας πάνω στα πετρέλαια της Βενεζουέλας

Η αποστολή δύο ρωσικών μεταφορικών αεροσκαφών ένα στρατιωτικό An-124 και ένα πολιτικό Il-62M στη Βενεζουέλα και η αποβίβαση 100 περίπου Ρώσων στρατιωτικών συμβούλων αποτέλεσε την πλέον πρόσφατη εξέλιξη στην κρίση της χώρας αυτής της Νότιας Αμερικής που σοβεί το τελευταίο διάστημα.

Gloster Gladiator: Ο «μονομάχος» της Βασιλικής Αεροπορίας

Το αεροσκάφος Gloster Gladiator ήταν το τελευταίο διπλανό που πέταξε για τη βρετανική Αεροπορία. Αν και ήταν το ταχύτερο διπλανό που κατασκευάστηκε και πολύ ευέλικτο, εντούτοις δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά των γερμανικών αεροσκαφών όπως τα Μe-109.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.