ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εδωσαν τα χέρια ΣΚΑΪ και Γιώργος Αυτιάς – Δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής

Εδωσαν τα χέρια ΣΚΑΪ και Γιώργος Αυτιάς – Δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής

ΣΚΑΪ και Γιώργος Αυτιάς έδωσαν τα χέρια και η επιτυχημένη συνεργασία του σταθμού με τον δημοσιογράφο θα συνεχιστεί για δύο ακόμα χρόνια.

«Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει να διατηρεί την κυρίαρχη θέση του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ», σημειώνει ο σταθμός του Φαλήρου στην επίσημη ανακοίνωση του και προσθέτει:

«Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και συνεχίζει με στόχο την προβολή των θεμάτων που τον καθιέρωσαν στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Κοινωνία, οικονομία, πολιτική, όλα όσα ενδιαφέρουν όλους μας και επηρεάζουν τη ζωή μας. Μετρώντας ήδη οκτώ επιτυχημένα χρόνια στον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς θα συνεχίσει με τον ίδιο παλμό και δυναμική στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε:

« Για δύο ακόμη χρόνια στον ΣΚΑΪ! Δίπλα στην κοινωνία, με τα θέματά της και τις αγωνίες της . Η κοινωνία μας κρατάει στην κορυφή, γιατί ο ΣΚΑΪ μας δίνει την καταπληκτική δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να πιέζουμε την εξουσία να δίνει λύσεις. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή να μου ανανεώσει τη σύμβαση για 2 ακόμη χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.