ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Γ.Αυτιάς για το «κόψιμο» του από την Ευρωβουλή: «Δεν ξέρω αν ήθελε ο Θεός, δεν ήθελε όμως ο αρχηγός»

Γ.Αυτιάς για το «κόψιμο» του από την Ευρωβουλή: «Δεν ξέρω αν ήθελε ο Θεός, δεν ήθελε όμως ο αρχηγός»

Πολύ βαριά φαίνεται πως έχει πάρει ο Γιώργος Αυτιάς το «κόψιμό» του από το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού και σήμερα βρήκε κάτι να πει και να πετάξει μπηχτές.

Ο δημοσιογράφος ήταν στο στούντιο και είχε καλεσμένο τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την υπόθεση Novartis και λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη ο γνωστός δικηγόρος απευθύνθηκε στον Γιώργο Αυτιά και του είπε: «είναι κρίμα που δεν κατεβαίνεις στην ευρωβουλή, θα είχες πολλά να δώσεις στην κοινωνία αλλά και στην παράταξή σου».

Μόλις το άκουσε αυτό ο Γιώργος Αυτιάς, στάθηκε, είδε την κάμερα και είπε: «Δεν ξέρω αν το ήθελε ο Θεός, δεν το ήθελε όμως ο αρχηγός, καλά να είναι». Όπως όλα δείχνουν μέχρι και τις Ευρωεκλογές, ο Γιώργος Αυτιάς δε θα αφήσει κάτω τις μπηχτές εις βάρος της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες Σάββατο ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε πάλι στο κόψιμό του από την Ευρωβουλή, λέγοντας πως «είδαν τις μετρήσεις, είδαν τους 500.000 σταυρούς και τρόμαξαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.