Έξαλλος ο Αντώνης Λιάρος για την κάλυψη της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων: «Τα Mega δεν χτίζονται με π@@@@@ς»

Έξαλλος ο Αντώνης Λιάρος για την κάλυψη της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων: «Τα Mega δεν χτίζονται με π@@@@@ς»

Οργισμένη ανάρτηση με αφορμή τη μη κάλυψη της έκτακτης είδησης για την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων έκανε ο Αντώνης Λιάρος, ο οποίος θυμήθηκε τις εποχές Μega και το πώς το κανάλι στο οποίο εργαζόταν διαχειριζόταν τόσο σημαντικά γεγονότα.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσίαζε και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού στο παρελθόν έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Τα Mega δεν χτίζονται με π….ς. Χθες το βράδυ καιγόταν η Παναγία των Παρισίων. Πρώτο Θέμα σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου.

Στην ελληνική τηλεόραση του Survivor, του Masterchef και των άλλων ριαλιτοσήριαλ, δεν βρέθηκε ένα κανάλι να κάνει μια έκτακτη σύνδεση για να μεταφέρει τις συγκλονιστικές εικόνες με τις οποίες ριγούσε ολόκληρη η υφήλιος.

Ευτυχώς που υπάρχουν τα sites και τα social media με τα βιντεάκια τους. Και μην μου πεί κανείς ότι δεν κόβεται το ριάλιτι στο prime time, γιατί έχουμε ζήσει μυθικούς καυγάδες Παναγιωτόπουλου – Μπουτου, ή, παλαιότερα, Λεβεντογιάννη – Γιαννίκου για τα «έκτακτα» στα μεγάλα γεγονότα.

Και πάντα νικούσε η ενημέρωση. Έτσι χτίζονται τα μεγάλα ΜΜΕ. Πού είσαι Mega… Πόσο λείπεις».

H ανάρτηση του Αντώνη Λιάρου:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.