ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πυρετός» στο κανάλι του Β.Μαρινάκη – Ποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι είναι σε διαπραγματεύσεις

«Πυρετός» στο κανάλι του  Β.Μαρινάκη – Ποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι είναι σε διαπραγματεύσεις

Ο κύβος ερρίφθη για την επίσημη πρεμιέρα του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο ημιυπόγειο της Συγγρού 340, τα τελευταία 24ώρα έχουν πυκνώσει τα δοκιμαστικά στα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές ώστε όλα να είναι έτοιμα για να αρχίσει ο σταθμός τις κανονικές μεταδόσεις από την Τρίτη του Πάσχα.

Στους ορόφους του κτιρίου με θέα το Φαληρικό δέλτα και τους κήπους του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος τον τελευταίο καιρό έχει απλωθεί σιωπηλά ο θρύλος που θέλει τον ιδιοκτήτη των ιστορικών εφημερίδων να έχει βολιδοσκοπίσει το Νίκο Χατζηνικολάου για την επόμενη μέρα του τηλεοπτικού εγχειρήματος του και όταν πια θα έχει την άδεια εθνικής εμβέλειας.

Ο πρωταρχικός σκελετός προγράμματος θα αποτελείται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων- θεωρείται βέβαιο ότι θα το παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος – το οποίο θα πλαισιώνεται από δύο – τρεις εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας που θα παρουσιάζουν τα εξής, για την ώρα, δίδυμα: Ανδρέας Παπαδόπουλος- Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Παπαχρήστος- Τζίνα Μοσχολιού, Δημήτρης Ν. Μανιάτης- Αθηναΐς Νέγκα.

Δοκιμαστικά για το διαδικτυακό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει κάνει ο Κώστας Γιαννακίδης, αλλά και ο Δημήτρης Δανίκας.

Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει από το κτίριο της Συγγρού και στην εποχή μετά την αδειοδότησή του. Έχουν επενδυθεί σημαντικά ποσά, έλεγε πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει, είναι όλες τελευταίας τεχνολογίας (μεταξύ άλλων εξοπλισμός για σκηνικά εικονικής πραγματικότητας αλλά το πρόγραμμα visart που χρησιμοποιούν τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα) για εκπομπή Full HD, που σημαίνει ότι θα έχει έτοιμη υποδομή για να μπει στον τηλεοπτικό στίβο, όποτε κι αν λάβει την- έκτη- άδεια από το ΕΣΡ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με τα δεδομένα που έχουμε έως αυτή στιγμή η επίσημη έναρξη έχει προσδιοριστεί για νωρίς το απόγευμα της 30ής Απριλίου», έλεγε στο ethnos.gr στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς που έχει καλή ενημέρωση για την «εσωτερική» εικόνα του -κατ αρχήν- ιντερνετικού καναλιού της Alter Ego.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.