ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου τα φριχτά εγκλήματα του «Ορέστη» στην Κύπρο (φώτο-βίντεο)

Πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου τα φριχτά εγκλήματα του «Ορέστη» στην Κύπρο (φώτο-βίντεο)

Στο επίκεντρο ολόκληρου πλανήτη η Κύπρος και τα φρικτά εγκλήματα του 35χρονου Αξιωματικού

Πολύ ψηλά στην ειδησεογραφία των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης του πλανήτη βρίσκονται οι στυγερές δολοφονίες του «Ορέστη» και η υπόθεση που συγκλονίζει το μικρό μας νησί τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα ήδη αρκετά διεθνή μέσα στέλνουν απεσταλμένους στην Κύπρο για να καλύψουν την υπόθεση. Αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι βρίσκονται στα σημεία των ερευνών.

Παραθέτουμε πιο κάτω φωτογραφίες από τα ρεπορτάζ που φιλοξενούν κορυφαία μέσα σε όλο τον κόσμο.

ASSOCIATED PRESS

BBC

EURONEWS

NEW YORK TIMES

REUTERS

DAILY MAIL

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.