Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: «Το Μακεδονικό Ζήτημα – Η Αλήθεια»: Το βιβλίο που ξεσκεπάζει το έγκλημα εκχώρησης της Μακεδονίας!

Στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: «Το Μακεδονικό Ζήτημα – Η Αλήθεια»: Το βιβλίο που ξεσκεπάζει το έγκλημα εκχώρησης της Μακεδονίας!

Με τρεις μεγάλες δωρεάν προσφορές κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα η νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: Η πλέον ολοκληρωμένη ιστορική έρευνα για το Σκοπιανό που αποκαλύπτει με στοιχεία το εθνικό έγκλημα που συντελέστηκε με την εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Πώς και πότε οι Σλάβοι της Νοτιοσλαβίας, αποφάσισαν να διεκδικήσουν την έξοδο στο Αιγαίο και «αυτοβαπτίστηκαν» «Μακεδόνες», πώς η διεκδίκηση αυτή υιοθετήθηκε από το ΚΚΕ στον Β’ΠΠ, πώς στήθηκε η δημιουργία της ανεξάρτητης «Μακεδονίας του Αιγαίου».

Πώς φτάσαμε στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και την έναρξη του νέου γύρου διεκδικήσεων και τελικά την αρπαγή του ονόματος «Μακεδονία».

Ολα με αδιάσειστα ιστορικά ντοκουμέντα στο βιβλίο που θα βρείτε δωρεάν με τη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

Ακόμα, ένα δεύτερο βιβλίο για την σχέση του γερμανικού ναζισμού με τον αποκρυφισμό με τίτλο: «Ναζισμός και μυστικές θρησκευτικές οργανώσεις»

Και επίσης μία συλλεκτική έκδοση του περιοδικού «Πόλεμος & Ιστορία» για «Τα χαμένα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων».

Ενα ιστορικό ντοκουμέντο για την έκταση της καταστροφής που υπέστη η Ελλάδα από τους Γερμανούς στον Β’ΠΠ, το επίσημο φάκελο κατάθεσης αποζημιώσεων που κατέθεσε η Ελλάδα και την εξαφάνισή του!

Ολα ΔΩΡΕΑΝ στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Ιουνίου που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα!

Στο νέο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ μπορείτε να διαβάσετε ακόμα:

Η κούρσα για το Νέο Μαχητικό Αεροσκάφος ξεκίνησε: Θεωρητικά το F-35 αποτελεί μονόδρομο, αλλά τόσο η Γαλλία με το Rafale F3/F4 όσο και η Γερμανία που ενδιαφέρεται να βρει νέους χρήστες για το EF-2000 Eurofighter, σίγουρα θα δώσουν «μάχη» καθώς υπερτερούν σε ότι αφορά το οικονομικό επίπεδο (ειδικά στα μεταχειρισμένα) και το κόστος χρήσης.

Ολα αυτά, καθώς και το παρασκήνιο που έχει αναπτυχθεί πίσω από την αγορά νέας γενιάς μαχητικών θα τα διαβάσετε στη νέα «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα!

Επίσης στη νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ μπορείτε να διαβάσετε:

ΑΣΔΕΝ: Πόσο έτοιμη είναι η Στρατιά του Αρχιπελάγους να το υπερασπίσει;

Την άμυνα του ευαίσθητου, από κάθε άποψη, χώρου του Αιγαίου και δη του ανατολικού μέρους του, έχει αναλάβει η ΑΣΔΕΝ η Ανωτέρα Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων.

ΜΒDA Meteor: Ο ευρωπαϊκός «μετεωρίτης» & τα Μirage 2000-5 της ΠΑ Θανατηφόρος συνδυασμός

Ο ευρωπαϊκός πύραυλος νέας γενιάς METEOR, είναι ένα όπλο το οποίο αναπτύχθηκε για την προσβολή στόχων αέρος σε πολύ μεγάλες αποστάσεις σε συνθήκες BVR. Το METEOR φέρνει μια νέα «αντίληψη» για την εναέρια μάχη καθώς ενσωματώνει νέες τεχνολογίες, κινητήρα ramjet και ταχύτητα 4 mach. Η πρόσφατη απόφαση των ΗΑΕ να πιστοποιήσουν το βλήμα στα δικά τους Mirage 2000-9 αποκτά ιδιαίτερη σημασία για ανάλογη πιστοποίηση και στα ελληνικά Mirage 2000-5.

Ρωσικό Ναυτικό: Οι νέες ναυπηγήσεις σε σκάφη επιφανείας & υποβρύχια

Το ρωσικό Ναυτικό έχει ξεκινήσει, από τις αρχές του 2010 ένα τεράστιο πρόγραμμα επανεξοπλισμού το οποίο συνίσταται σε ναυπηγήσεις νέων μονάδων επιφανείας και υποβρυχίων. Νέες φρεγάτες, κορβέτες και υποβρύχια συμπληρώνουν την ομάδα μάχης των μεγάλων σκαφών επιφανείας όπως τα καταδρομικά, δημιουργώντας ένα επίφοβο, για τις ναυτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ, σύνολο.

Τα UAV από παρατηρητές έγιναν πολεμιστές: Από τα U-2S στα Global Hawk

Τα UAV αποτελούν ήδη μία «battle proved» κατηγορία αεροσκαφών καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αποστολών. Από αναγνώριση (τακτική και στρατηγική) έως αποστολές προσβολής στόχων εδάφους. σύντομα ακόμη πιο προηγμένα UAV θα χρησιμοποιούνται ως πλατφόρμες ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης ή εναέριου ανεφοδιασμού ή ακόμα και ως πλατφόρμες αεροπορικής υπεροχής.

Πύραυλοι Επιφανείας-Επιφανείας: Το όπλο που θα κρίνει την θαλάσσια κυριαρχία σε Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο

Οι πύραυλοι κατά σκαφών επιφανείας συνιστούν σήμερα το κατεξοχήν όπλο στο ναυτικό πεδίο της μάχης. Η πρώτη βύθιση σκάφους από βλήμα έγινε το 1967 και από τότε στα 50 και πλέον χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, το πυραυλικό όπλο στο ναυτικό πεδίο της σύγκρουσης έχει εξελιχθεί σε τεράστιο βαθμό. Το ΠΝ χρησιμοποιεί σήμερα τρεις τύπους βλημάτων: τα Harpoon, Exocet και Penguin, τα οποία αποτελούν την κύρια δύναμη κρούσης του.

FUTURE SOLDIER: Η Ευρώπη αναζητά τον «Στρατιώτη του Μέλλοντος»

Tα προγράμματα του «Μελλοντικού Στρατιώτη» αποτέλεσαν και αποτελούν πεδίο συζήτησης, ερευνών και ανάπτυξης των χωρών του ΝΑΤΟ από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 όταν οι σχετικές τεχνολογίες άρχισαν να γίνονται σταδιακά διαθέσιμες.

Αίγυπτος: Τα ρωσικά Su-35 βάζουν «φωτιά» στο τρίγωνο Μόσχα-Κάιρο & Ουάσινγκτον

Στα μέσα Μαρτίου, η Ρωσία και η Αίγυπτος υπέγραψαν σύμβαση ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά περισσότερων από 20 ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών Su-35, μαζί με τον οπλισμό τους.

Η κίνηση αυτή της Αιγύπτου φαίνεται όμως πως δημιούργησε αντιδράσεις στην Ουάσινγκτον, καθώς η τελευταία βλέπει πως δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα για τα συμφέροντά της αναφορικά με τη ρωσική διείσδυση στην περιοχή.

Η μάχη της Κρήτης: 78 χρόνια από την καταστροφή των Γερμανών αλεξιπτωτιστών τον Μάιο του 1941

Ως «Μάχη της Κρήτης» ονομάζεται η επιχείρηση κατάληψης της Κρήτης από τους Γερμανούς κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και συγκεκριμένα από το πρωί της 20ής Μαΐου 1941, όταν ξεκίνησε η μεγαλύτερη ιστορικά αεραπόβαση των Γερμανών με συνθηματικό όνομα «Επιχείρηση Ερμής» έως την 1η Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.