ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Βόμβα» από Ι.Σαββίδη – Τι σκέφτεται να κάνει με τα μέσα που ελέγχει μετά τις εκλογές

«Βόμβα» από Ι.Σαββίδη – Τι σκέφτεται να κάνει με τα μέσα που ελέγχει μετά τις εκλογές

Τις τελικές του κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στα μέσα ενημέρωσης τα οποία ελέγχει, αμέσως μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αναμένεται να βάλει λουκέτο στο καθημερινό ΕΘΝΟΣ, και «πωλητήριο» στο OPEN TV, τα νούμερα τηλεθέασης του οποίου δεν ήταν τα αναμενόμενα, παρά το τεράστιο κόστος του καναλιού.

Οσον αφορά το καθημερινό ΕΘΝΟΣ, σύμφωνα με το secretmedia.gr η πρόταση για το «λουκέτο», περιλαμβάνεται σε εισήγηση που βρισκόταν εδώ και καιρό στα συρτάρια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και η οποία υπαγορευόταν από το υπέρογκο κόστος του φύλου, το οποίο βεβαίως ήταν αντιστρόφως ανάλογο με τις επιδόσεις του στην αγορά.

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά και τις χαμηλές κυκλοφορία που καταγράφει το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, αλλά και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα του Open, τα οποία επίσης δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την μαζική προσέλκυση τηλεθεατών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

΄Ηδη, έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την έξοδο σημαντικού μέρους του στελεχιακού δυναμικού του εντύπου, που σ’ αυτή την φάση προέρχεται από την ομάδα των σχεδιαστών της εφημερίδας, καθώς και από το διοικητικό κομμάτι. Τα μαντάτα αυτά έχουν φθάσει μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ενόψει εθνικών εκλογών, κάθε άλλο παρά με καλό μάτι βλέπει το βέβαιο πλέον σενάριο της αναστολής της κυκλοφορίας του καθημερινού εντύπου ενός φύλου με εμφανώς φιλοκυβερνητική διάθεση. Πολλώ δε μάλλον από την ώρα που έχει ενεργοποηθεί ακόμη πιο δυναμικά ο δίαυλος επικοιινωνίας με την πλευρά του Πόντιου επιχειρηματία, τα Μέσα Ενημέρωσης του οποίου γέρνουν αναμφίβολα προς την πλευρά της κυβέρνησης, παρά τις όποιες ενέργειες να επέλθει ισορροπία στην γραμμή του ενημερωτικού τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.