ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγνωστοι «χάκαραν» το κανάλι της Cosmote και έστειλαν «απειλητικό μήνυμα» (φωτό-βίντεο) (upd)

Άγνωστοι «χάκαραν» το κανάλι της Cosmote και έστειλαν «απειλητικό μήνυμα» (φωτό-βίντεο) (upd)

Αναστάτωση και… απορίες σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε η εικόνα που εμφανίστηκε στις οθόνες τους κατά τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από την Cosmote.

Για λίγα δευτερόλεπτα, η εικόνα από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διακόπηκε και στους οθόνες εμφανίστηκε ένας μαυροφορεμένος άντρας, με καπέλο και καλυμμένο το πρόσωπο, που απηύθυνε ένα απειλητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, και σε στιλ… Ανώνυμοι, ο άντρας ακούστηκε να λέει ότι, σε ένα μήνα από τώρα, οι υπεύθυνοι «αυτοί που φταίνε», (φυσικά ποιοι άλλοι αυτοί που δεν φταίνε;), θα τιμωρηθούν και πως ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα από σήμερα.

Δεν διευκρινίστηκε πάντως αν ήταν από σήμερα το πρωί ή το απόγευμα.

Τελικά και όπως έγινε γνωστό επρόκειτο για «διαφημιστικό» σειράς, που μεταδόθηκε εν μέσω του τελικού.


Μεγάλη ήταν η αναστάτωση η οποία προκλήθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου σε μερίδα χρηστών που παρακολουθούσε τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ από την τηλεόραση της COSMOTE TV.

Το πρόγραμμα του συνδρομητικού καναλιού διεκόπη απότομα και στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος φορούσε καπέλο και είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο άγνωστος άνδρας έστειλε με αλλοιωμένη φωνή… απειλητικό μήνυμα τονίζοντας πως «αυτοί που φταίνε θα την πληρώσουν σε ένα μήνα.

«Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα», είπε χαρακτηριστικά.


Εν τέλει η Cosmote με μήνυμά της κάτω από τον αγώνα ανέφερε πως πρόκειται για το teaser της νέας σειράς «Έτερος Εγώ» που μεταδόθηκε εκ παραδρομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/stanoscillator/status/1127264834343591936

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.