ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Τράγκας: «Το πολιτικό «παιχνίδι» είναι στημένο – Και οι δυο «μονομάχοι» θα θάψουν τη συμφωνία των Πρεσπών»

Γ.Τράγκας: «Το πολιτικό «παιχνίδι» είναι στημένο – Και οι δυο «μονομάχοι» θα θάψουν τη συμφωνία των Πρεσπών»

Χωρίς «εκπτώσεις» συνέχισε και σήμερα ο Γιώργος Τράγκας, από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, να μοιράζει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» τόσο στον Α. Τσίπρα όσο και στον Κ. Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως και οι δύο προσπαθούν να κρύψουν τη συμφωνία των Πρεσπών και να λένε ουσιαστικά ψήφισε εμένα γιατί είμαι ο μονόφθαλμος της ιστορίας ανάμεσα στους τυφλούς, κάνοντας λόγο για σικέ και στημένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έμειναν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Οι εντιμότατοι του Μαξίμου χειροκρότησαν μονοί τους το αποτέλεσμα. Ενωμένοι στην καταστροφή και στον αφορισμό του λαού. Ενός λαού που εξαπάτησαν και πλήγωσαν. Η πολιτική συμμορία πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Το σικέ παιχνίδι συνεχίστηκε. Έτσι ξαναφτιάχνουμε το διπολισμό, το μνημονιακό δικομματισμό. Οι δυο μονομάχοι εμφανίστηκαν στο πολιτικό χαμαιτυπείο, έτσι έκαναν τη Βουλή τις προηγούμενες ημέρες, με ηπιότερους τόνους ένα κλικ πίσω. Λίγο πριν πέσει η αυλαία. Με κάποιες μικρές συγγνώμες, με κάποια λόγια μετάνοιας για όσα είπαν τις προηγούμενες ημέρες για τους πατεράδες τους, τις οικογένειές τους για τις σκιές που σέρνουν πίσω τους. Απύθμενη υποκρισία. Και οι δύο θέλουν πόλωση και κλίμα διχασμού. Είναι κόμματα ελεγχόμενα από έξω. Κάργα μνημονιακά και ελεγχόμενα από τη Γερμανία. Τσακώνονται για τα αντίδωρα που δίνουν ή δεν δίνουν στους πολίτες. Αμφισβητούν πότε ο ένας και πότε ο άλλος την γνησιότητα των αντίδωρων.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο crashonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.