ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

ΕΡΤ: Ξεμπλόκαραν τις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα (φωτο)

ΕΡΤ: Ξεμπλόκαραν τις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα (φωτο)

Αφού κατέβασαν νωρίτερα «ρολά» στην εκπομπή της δημοσιογράφου Βίκυς Φλέσσα αμέσως μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ, η ΕΡΤ μπλόκαρε την πρόσβαση και διαδικτυακά στο αρχείο των εκπομπών της. H πρόσβαση αποκαταστάθηκε μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media και πλέον δεν εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα λάθους – 404

Το θέμα διαπίστωσαν οι χρήστες του twitter από το πρωί και μιλούσαν για πόλεμο εναντίον της δημοσιογράφου όταν επιχείρησαν να δουν κάποιες από τις εκπομπές της με τον Στέλιο Ράμφο, με αφορμή εκδήλωση που είχε αφιερωμένη σ’ εκείνον η δημοσιογράφος και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Πάντως, η ΕΡΤ δεν έχει δείξει την ίδια … ευαισθησία σε ό,τι αφορά τις εκπομπές άλλων υποψηφίων ευρωβουλευτών, αφού -για παράδειγμα- η πρόσβαση στην εκπομπή Αλλη Διάσταση με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη έπαιζε -και παίζει- κανονικά.

Αυτό το μήνυμα έβλεπαν στις οθόνες τους όσοι επιχειρούσαν να δουν αρχειακό υλικό της εκπομπής Στα Άκρα ως τις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, ενώ αντίστοιχα έβλεπαν κανονικά εκπομπές της Άλλης Διάστασης με τον Κώστα Αρβανίτη, την ίδια ώρα:

Μετά το σάλο, η πρόσβαση στις εκπομπές της υποψήφιας ευρωβουλευτού αποκαταστάθηκε.

Διαμαρτυρίες στα social media

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Κατέβασαν την εκπομπή ΣΤΑ ΑΚΡΑ της Βίκυς Φλέσσα από την ΕΡΤ; Έψαχνα να βρω τον Ράμφο στο webtv.ert στις εκπομπές μετά την παρουσίαση στον Αρμό και μού έβγαλε page not found, τι συμβαίνει στην ΕΡΤ ;” γράφουν. «Ότι γινόταν πάντα στα αριστερά καθεστώτα.Περίεργες εξαφανίσεις,ανθρώπων,αρχείων, κλπ.” Επισημαίνει άλλος χρήστης. “Τι έγινε παιδιά ζηλέψαμε τη λογοκρισια της χούντας;”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.