ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην έξοδο από τον Alpha o Δ.Βερύκιος – Το παρασκήνιο με τον Δ.Κοντομηνά

Στην έξοδο από τον Alpha o Δ.Βερύκιος – Το παρασκήνιο με τον Δ.Κοντομηνά

Θέμα χρόνου είναι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να δει την έξοδο από τον Alpha o Δήμος Βερύκιος. Το κόψιμο της παρουσίας του στο Happy Day αποτελεί τη δεύτερη κίνηση που γίνεται καθώς είχε προηγηθεί ο περιορισμός του χρόνου παρουσίας του στην εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζήτημα είναι πως και ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι δυσαρεστημένος από τις κινήσεις του πρώην στενού του συνεργάτη καθώς διαπιστώνει ότι είχαν ως στόχο να φαίνεται χρήσιμος σε ότι αφορά στη σχέση του με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα φαίνεται να του χρεώνει ότι απομακρύνθηκε ο Βασίλης Παπαδρόσος όχι γιατί δεν ήταν ικανός αλλά διότι δεν τον ήθελαν κυβερνητικά στελέχη που … έκαναν τη δουλειά του μέσω του επηρεασμού Κοντομηνά από το Δήμο Βερύκιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.