«Μαύρο» σε γνωστό κανάλι από το ΕΣΡ

«Μαύρο» σε γνωστό κανάλι από το ΕΣΡ

Καμπάνα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στο EPSILON συμφερόντων του επιχειρηματία Φίλιππου Βρυώνη.

Το Συμβούλιο επέβαλε «μαύρο» για μία βδομάδα στον τηλεοπτικό σταθμό καθώς και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συνάδελφου δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελά. Το ΕΣΡ είχε αρχικά επιβάλλει ποινή στον τηλεοπτικό σταθμό τον Μάιο κρίνοντας ότι παραβίαζε την ισχύουσα νομοθεσία αφού ενώ κατέχει περιφερειακή άδεια είχε δικτυωθεί με άλλους τοπικούς και περιφερειακούς σταθμούς και το σήμα του μεταδιδόταν σε πολλά μέρη, ενώ παράλληλα δεν παρήγαγε το απαιτούμενο κατά την άδειά του πρόγραμμα.

Ο σταθμός είχε υποβάλει αίτηση θεραπείας η οποία όμως απορρίφθηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο επιβάλλοντας έτσι τη διακοπή λειτουργίας του EPSILON για το επταήμερο 22 έως 28 Ιουλίου και χρηματικό πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ΕΣΡ μελετά και άλλους περιφερειακούς σταθμούς και κατά πόσο πληρούν τους όρους της άδειας που έχουν…!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.