Η φάρσα Αρναούτογλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια ιδιαίτερη συνέντευξη (φώτο)

Η φάρσα Αρναούτογλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια ιδιαίτερη συνέντευξη (φώτο)

Μία διαφορετική συνέντευξη θα δώσει απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει μεταξύ των άλλων και για την προσωπική του ζωή, ενώ θα παρακολουθήσουμε και μία φάρσα που του έκαναν στα παρασκήνια οι συνεργάτες του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νίκος Ράπτης έκαναν έφοδο στην αίθουσα που βρισκόταν φορώντας όλοι τους μπλούζες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, φωνάζοντας το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξέσπασε σε γέλια και σε χαλαρή διάθεση φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε ο Θανάσης Πασσάς στον λογαριασμό του στο instagram γράφοντας: «Τι έγινε;;; Αλήθεια δεν κατάλαβα πως βρέθηκα σε αυτή τη φωτογραφία…».

Ο κ. Μητσοτάκης πέρα από αυτό το χιουμοριστικό στιγμιότυπο, θα μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη μητέρα του Μαρίκα, αλλά και για την καθημερινότητά του, για το πως περνά τον ελεύθερο του χρόνο και τι τον κάνει χαρούμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.