Χαμός στη ΕΡΤ – Άγριος καβγάς στον «αέρα» με Δ.Τζανακόπουλο, παρουσιαστή & δημοσιογράφο: «Δεν θα μου πείτε τι θα κάνω…»

Χαμός στη ΕΡΤ – Άγριος καβγάς στον «αέρα» με Δ.Τζανακόπουλο, παρουσιαστή & δημοσιογράφο: «Δεν θα μου πείτε τι θα κάνω…»

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε σε εκπομπή της ΕΡΤ με αφορμή την επιστολή Καραμανλή στον Μπους για την επίλυση του Σκοπιανού.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής κι ενώ στο στούντιο ήταν καλεσμένοι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Σοφία Ζαχαράκη, προκλήθηκε ένταση μεταξύ του παρουσιαστή της ΕΡΤ, Σεραφείμ Κοτρώτσου και του δημοσιογράφου και διευθυντή της ΕΣΤΙΑΣ, Μανώλη Κοττάκη.

Ο κ. Κοττάκης προσπαθώντας να εξηγήσει τι προηγήθηκε της επιστολής, αναφέρθηκε στο πλαίσιο, με τον παρουσιαστή να του ζητά να σταματήσει την τοποθέτησή του και να καταθέσει την ερώτηση.

Μάλιστα, η τοποθέτηση Κοττάκη προκάλεσε και την αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου που τον κάλεσε να μην κάνει μάθημα ιστορίας, αλλά την ερώτησή του.

«Δεν είστε εδώ εκπρόσωπος του κ. Καραμανλή, κάντε ερώτηση», του είπε ο Κοτρώτσος.

«Εσείς θα μου πείτε τι θα κάνω;», απάντησε ο δημοσιογράφος, λέγοντας πως δεν είναι εκπρόσωπος κανενός και, πως, θα κάνει την ερώτηση. Συνέχισε, όμως, με πληροφορίες και αναλύσεις γύρω από την επιστολή του Καραμανλή και την διαρροή της -όπως είπε- από το Μαξίμου.

«Αν δεν σας ενδιαφέρουν αυτά που λέω, μπορείτε να σταματήσετε να ακούτε», είπε στον Τζανακόπουλο.

«Είναι δημοσιογραφική τοποθέτηση, αλλά και πολιτική τοποθέτηση. Επιτρέψτε μου να ολοκληρώσω. Πώς θα γίνει με τον κόφτη που έχετε βάλει εσείς; προσβάλλομαι όταν στο 10ο δευτερόλεπτο με διακόπτετε», συνέχισε.

«Γράψ’ τα στην «ΕΣΤΙΑ» Μανώλη αυτά», ανταπάντησε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και ακολούθησε χαμός.

«Είστε προσβλητικός και συνομωσιολόγος» είπε σε άλλο σημείο της εκπομπής απευθυνόμενος στον Μανώλη Κοττάκη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Τέλος, ο Κοττάκης είπε στον Κοτρώτσο «θέλεις να φύγω; Φεύγω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματι, μετά το διάλειμμα που δόθηκε, ο Μανώλης Κοττάκης είχε αποχωρήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.