Γ.Τράγκας για Τσίπρα: «Αντιός κομαντάντε, να περάσεις καλά στις θαλαμηγούς»

Γ.Τράγκας για Τσίπρα: «Αντιός κομαντάντε, να περάσεις καλά στις θαλαμηγούς»

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, ο Γιώργος Τράγκας, αποχαιρέτησε από την εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα υποστεί μεγάλη ήττα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Τσίπρας φεύγει, ο Μητσοτάκης έρχεται, το Μνημόνιο μένει. Ο Προμηθέας δεσμώτης πάνω στο βράχο, οι αετοί τρώνε το ήπαρ του αλλά, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Αυτή την Κυριακή κάνουμε το καθήκον μας. Για μια ακόμα φορά ο λαός είναι κυρίαρχος, θα αποφανθούμε, θα τιμωρήσουμε. Να φέρουμε στη Βουλή περισσότερη λογική, μετριοπάθεια και λιγότερη αλαζονεία, έπαρση. Μη δώσετε ψήφο σε αυτούς που πλήγωσαν την Ελλάδα».

«Αντίος κομαντάντε, να περάσεις καλά στις θαλαμηγούς, καλό καλοκαίρι, μια και οι σύμβουλοί σου είναι πολυεκατομμυριούχοι, η ελίτ. Να πλυθείς καλά, βρώμισες πολύ, να βάλεις μυαλό και βλέπουμε…», τόνισε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του στα παραπολιτικά FM.

«Περιμένουμε από τον Μητσοτάκη να τονώσει την ψυχολογία του Εθνους που πλήγωσαν οι τερμίτες, και οι Πολάκηδες».
«Επιτέθηκε στον Καραμανλή με μίσος, γιατί είπε «όχι» στο Βουκουρέστι ενώ εκείνος είπε «ναι» στις Πρέσπες.
Ο Τσίπρας έπαιξε πίσω από την πλάτη μας, δεν σεβάστηκε τον ελληνικό λαό, τον οποίο αυτός και οι συνεργάτες του αποκαλούσε γραφικό και χρυσαυγίτη. Κανένας άλλος ηγέτης δεν πρόδωσε τόσο πολύ τον ελληνικό λαό, δεν έδειξε τέτοια ασέβεια απέναντί του. Επαιξε παιχνίδια πίσω από την κοινωνία, τη φυλή και το έθνος μας και σήμερα φθάσαμε στο σημείο να τον αποθεώνει ο ανθέλληνας Σόιμπλε.
Αποδεικνύεται περίτρανα πόσο πιόνι των Γερμανών ήταν στην πράξη»

«Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της μεταπολίτευσης ο Τσίπρας. Σαν σήμερα πήρε ένα μεγάλο «όχι» και το έκανε ένα γιγαντιαίο «ναι».
Εκανε κάτι απλό: Εμφανίστηκε ως ο Τσε Γκεβάρα και εντός των τειχών τα έδωσε όλα. Και επειδή ήξερε ότι εντός 6μηνου δεν μεταβάλλεται ποτέ εκλογικό αποτέλεσμα στατιστικά στην Ελλάδα, πήρε τον Καμμένο και πήγαν σε εκλογές.
Ο Καμμένος μου έχει αφηγηθεί χιλιόμετρα ολόκληρα για τις κινήσεις Τσίπρα, τις επικοινωνίες με Αμερικανούς και Γάλλους και τις διαπραγματεύσεις. Ο Τσίπρας ήθελε μόνο την εξουσία, εξαπάτησε τον λαό και την ανέλαβε με το 3ο Μνημόνιο.
Ξέρετε πως θα απαντήσετε σε αυτή τη λάσπη, την βρώμα και τον οχετό, σε αυτόν τον δοσίλογο.
Πρέπει να απομακρύνουμε τον Τσίπρα γιατί πρόδωσε, απεδείχθη κοτζαμπάσης και μεγαλοεισπράκτορας των Γερμανών
».

«Πάμε να ρίξουμε μαύρο στον κολλητό του Σόϊμπλε«, τόνισε ο κ. Τράγκας, σημειώνοντας ωστόσο, πως «λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανέναν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελπίζω η ΝΔ να μην εμφανιστεί ως εθνοσωτήρια λύση και παρθένα θα βρεθεί με προβλήματα. Τρια πράγματα να κάνει, θα είναι καλύτερος», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.