ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χαμός την ώρα των exit poll – Ποιο κανάλι «έσπασε» το ρολόι

Χαμός την ώρα των exit poll – Ποιο κανάλι «έσπασε» το ρολόι

Μία από τις πλέον σημαντικές εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων χρόνων διεξάγεται σήμερα στον τόπο μας και όλα τα κανάλια από τα ξημερώματα ρίχτηκαν στη μάχη της ενημέρωσης.

Τα ρολόγια ξεκίνησαν από το πρωί να μετρούν αντίστροφα, με σημείο μηδέν στις 19:00, όπου βγήκαν και τα πρώτα exit poll. Οι τηλεθεατές καρφωμένοι στους δέκτες τους περίμεναν να πάρουν μια πρώτη γεύση, μέσω των exit poll, για το πώς θα κυλήσει η βραδιά.

Ποιο κανάλι, όμως, ήταν αυτό που έβγαλε πρώτο τα exit poll;

Όπως και τον Σεπτέμβριο του 2015, έτσι και σήμερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, αυτή τη φορά, βέβαια, από το κανάλι του Αμαρουσίου, “έσπασε” το ρολόι και στις 18:59 ο ΑΝΤ1 έβγαλε πρώτος το exit poll.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, τα κανάλια έβγαλαν στον αέρα τα exit poll με την εξής σειρά:

  • ΑΝΤ1
  • Alpha
  • OPEN
  • ΣΚΑΙ
  • Star
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.