Ανατροπή με την ΕΡΤ – «Δεν ζητήθηκαν παραιτήσεις» λέει το Μαξίμου!

Ανατροπή με την ΕΡΤ – «Δεν ζητήθηκαν παραιτήσεις» λέει το Μαξίμου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχειτκά με την ΕΡΤ, αφού όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το pronews.gr, είχαμε παραιτήσεις υψηλόβαθμων στελεχών!

Πλέον, η νέα εξέλιξη έχει να κάνει με το αν… ζητήθηκαν οι παραιτήσεις των υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΡΤ από τη νέα κυβέρνηση ή όχι. Ενώ, λοιπόν, το ρεπορτάζ ανέφερε νωρίτερα πως είχαν ζητηθεί οι παραιτήσεις όλων των μελών του ΔΣ της Δημόσιας Τηλεόρασης από τη νέα κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου ενημερώνει πλέον πως καμία παραίτηση δεν ζητήθηκε.

Οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Γιάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Τηλεόρασης, έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του, ενώ ακόμη, έχει ήδη παραιτηθεί ο κ. Μιχάλης Ψύλος του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως και από τους δύο ζητήθηκε από τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, να παραμείνουν στις θέσεις τους ως υπηρεσιακοί μέχρι να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους σε ΕΡΤ και ΑΠΕ αντίστοιχα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις συναντήσεις που είχαν οι κ.κ. Δρόσος και Ψύλος με τον κ. Πέτσα, αποφάσισαν να παραιτηθούν χωρίς να τους ζητηθεί κάτι τέτοιο…

Να αναφέρουμε εδώ πως το σχέδιο που έχει η νέα κυβέρνηση είναι να πάμε στην διαδικασία για την εκλογή νέου ΔΣ στην ΕΡΤ πολύ σύντομα και μάλιστα πριν τις 9 Αυγούστου που αναμένεται να ξεκινήσει το θερινό τμήμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωί της Τρίτης, 09.07.2019, ήταν κλεισμένοι για ώρες σε ένα δωμάτιο ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ με τον αναπληρωματικό διευθύνοντα σύμβουλο…

Μέχρι και σήμερα αυτό είναι το μέχρι σήμερα ΔΣ της ΕΡΤ

1. Χριστόφορος – Ευτύχιος Λεοντής του Ιωάννη, Μουσικοσυνθέτης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

2. Ιωάννης Δρόσος του Ζαχαρία, Δικηγόρος, Διευθύνων Σύμβουλος

3. Δημήτριος Παπαδημητρίου του Στυλιανού, Μουσικοσυνθέτης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

4. Ελευθέριος Αρβανίτης του Αντωνίου, Δημοσιογράφος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

5. Αικατερίνη Τσατσαρώνη του Μιχαήλ, Επικοινωνιολόγος, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6. Αριστοτέλης Μεταξάς του Θεοδώρου, Εικονολήπτης, Εκπρόσωπος των εργαζομένων, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.