«Καρφί» Έ.Ακρίτα για Έλλη Στάη: «Οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε με πολιτικούς» (φωτο)

«Καρφί» Έ.Ακρίτα για Έλλη Στάη: «Οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε με πολιτικούς» (φωτο)

Στη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, με αφορμή τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος, βρέθηκαν όπως κάθε χρόνο, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, εκπρόσωποι του πολιτικού και δημοσιογραφικού κόσμου, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων και σωμάτων ασφαλείας. Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που περπάτησαν στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου ήταν και η Έλλη Στάη.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε θερμές συναντήσεις τόσο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η γνωστή δημοσιογράφος είχε μια θερμή συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο ψιθύριζε κάτι στο αυτί ή ξεσπούσε σε γέλια. Αυτή ακριβώς ήταν η φωτογραφία που σχολίασε η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;
Edit.

Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρoσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least», έγραψε η Έλενα Ακρίτα στη λεζάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.