ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη – Ποιοι είναι οι κληρονόμοι του;

Άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη – Ποιοι είναι οι κληρονόμοι του;

Πριν από μερικές μέρες άνοιξε η διαθήκη του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος είχε φροντίσει να εξασφαλίσει οικονομικά τα μέλη της οικογένειάς του και τους κοντινούς συγγενείς του.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Spirto», ο γνωστός δημοσιογράφος, παρουσιαστής και εκδότης, άφησε το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων σε έξι ανθρώπους. Συγκεκριμένα κληρονόμοι είναι η σύζυγός του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, τα τρία παιδιά τους, Αλίκη, Βύρωνας, Φιλιώ καθώς και η αδελφή του Νταϊάνα με τον γιο της.

Τα χρήματα μοιράστηκαν σε καταπιστεύματα. Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας κατέληξε στην σύζυγό του, η οποία και θα την διαχειριστεί. Στην δημοσιογράφο και τα τρία παιδιά τους θα περάσει και η ακίνητη περιουσία του Θέμου.

Εκτός από τις γνωστές οικίες στην Κηφισιά και τη Ζυρίχη, ο εκλιπών υπήρξε ιδιοκτήτης σπιτιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Στα χέρια της γυναίκας του βρίσκονται και οι μετοχές του «Πρώτου Θέματος», της εφημερίδας που δημιούργησε και είχε στην κατοχή του. Σημαντικό είναι και το μερίδιο που λαμβάνουν η αδελφή του και ο ανιψιός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αναστασιάδης είχε αποφασίσει να συντάξει τη διαθήκη του την εποχή που βρισκόταν στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Βοστόνη όπου έκανε την θεραπεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.