ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το pronews.gr το πρώτο 7μηνο του 2019

Ρεκόρ επισκεψιμότητας για το pronews.gr το πρώτο 7μηνο του 2019

Το pronews.gr αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές ενημερωτικές διαδικτυακές πλατφόρμες, φτάνοντας σε (πραγματική) επισκεψιμότητα μοναδικών αναγνωστών, σε (πραγματικό) χρόνο παραμονής και σε (πραγματική) ανάγνωση σελίδων, επίπεδα τα οποία ούτε καν μπορούν να ονειρεύεται η συντριπτική πλειοψηφία των ανταγωνιστικών διαδικτυακών Μέσων.

Και με μία σημαντική παράμετρο σε όλα αυτά: Με ηθελημένα, μηδενική, σχεδόν, χρήση από την πλευρά μας, των λεγόμενων social media, κυρίως του Facebook, καθώς θέλουμε μια «καθαρή» και όχι μοχλευμένη επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα, με πληρωμένες καταχωρήσεις άρθρων.

Ειδικά για την περίπτωση του Facebook και αυτών που το ελέγχουν, καθώς και των εν Ελλάδι συνεργατών τους, τονίζουμε ότι απλώς δεν θέλουμε να εξαρτώμεθα από ξένα κέντρα, ούτε να αποφασίζουν αυτοί τι θα διαβάσουν οι αναγνώστες μας.

Από εκεί και πέρα, οι αριθμοί επισκεψιμότητας μοναδικών αναγνωστών, χρόνου παραμονής και ανάγνωσης σελίδων του pronews.gr, για το 2019 «ζαλίζουν», φτάνοντας ακόμα και σε αύξηση 58% των επισκεπτών-αναγνωστών του σε σχέση με το 2018.

. Ενα μικρό δείγμα της προτελευταίας εβδομάδας του Ιουλίου σε μοναδικούς επισκέπτες (αναγνώστες) ανά ημέρα

Από εκεί και πέρα, φυσικά δεν μένουμε σε αυτό: Ο συγκλονιστικός αριθμός των 4.618.789 εκατομμυρίων μοναδικών αναγνωστών στο χρονικό διάστημα 4 Ιουλίου μέχρι 3 Αυγούστου 2019, με συνολικό αριθμό αναγνωσμένων σελίδων 77.608.787, δεν θα ήταν από μόνος του εντυπωσιακός αν δεν συνοδευόταν από χρόνο παραμονής σχεδόν έξι λεπτών για κάθε αναγνώστη!

Είναι ο μεγαλύτερος (μέχρι και 100%) χρόνος παραμονής από άλλες μεγάλες σε επισκεψιμότητα ενημερωτικές ιστοσελίδες που κυμαίνονται περί τα τρία λεπτά χρόνο παραμονής ανά αναγνώστη, πράγμα που σημαίνει ότι από αυτή την άποψη το pronews.gr είναι ίσως η πλατφόρμα ενημέρωσης με την μεγαλύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά του διαδικτύου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός ο χρόνος παραμονής σε σχέση με την πιστότητα των αναγνωστών που φτάνει σε ποσοστό το 88%, καθιστά το pronews.gr, ίσως το κυριότερο μέσο ενημέρωσης, ειδικά στις ηλικίες 35-44 ετών που αποτελούν το 42% του αναγνωστικού μας κοινού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.