Die Welt: Τι αναφέρει για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Die Welt: Τι αναφέρει για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

O Μητσοτάκης φέρεται να είναι ένας σούπερ σταρ για τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

«Παρότι εκ πρώτης όψεως προέρχεται από παλιά πολιτική οικογένεια θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος πραγματικά σύγχρονος πρωθυπουργός της Ελλάδας», αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής W elt για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας γιορτάζεται στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης σαν σούπερ σταρ, μια νέα εποχή ξεκινάει. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την εκλογική νίκη της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας, άλλαξε εντελώς η μορφή και το στυλ της κυβέρνησης, αυξάνεται η απόδοση και η αποτελεσματικότητά της», αναφέρει η Welt

Ο Μητσοτάκης θέλει να ανοικοδομήσει τη μεσαία τάξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ανοικοδομήσει τη μεσαία τάξη, για αυτό εισάγει σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, θέλει ένα κράτος που θα λειτουργεί για τους πολίτες σε όλους τους τομείς: από τη συλλογή απορριμμάτων στην Κέρκυρα ως την επαρκή αστυνομική παρουσία στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.