«Ρεσιτάλ» ατυχίας για Γ.Παπαδάκη: Έσβησαν τα φώτα λίγο πριν το σεισμό (βίντεο)

«Ρεσιτάλ» ατυχίας για Γ.Παπαδάκη: Έσβησαν τα φώτα λίγο πριν το σεισμό (βίντεο)

Κάτι συμβαίνει φέτος με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς σχεδόν καθημερινά συμβαίνουν ευτράπελα.

Τη μία ατυχία μετά την άλλη έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του ο Γιώργος Παπαδάκης, με καλεσμένο στο στούντιο τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Στις 9:23, λοιπόν, σβήνουν τα φώτα στο στούντιο, με το δημοσιογράφο να αντιμετωπίζει το περιστατικό με χιούμορ, λέγοντας ότι «σε αυτό τον σταθμό πέφτουμε, μας κυνηγάνε γουρούνια, σβήνουν τα φώτα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα».

Μόλις ένα λεπτό αργότερα, σημειώθηκε ο σεισμός που είχε επίκεντρο την Κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα, με τον Γιώργο Παπαδάκη και πάλι, να μη χάνει την ψυχραιμία του, λέγοντας και πάλι με χιούμορ και απευθυνόμενος στον κ. Βρούτση: «Μόλις ήρθατε έσβησαν τα φώτα, έγινε σεισμός, αλλά δεν οφείλεται σε εσάς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zsmdDk3_a2Y&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.