«Ράλι» επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας του pronews.gr

«Ράλι» επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας του pronews.gr

Το pronews.gr εχθές 03/02/2020 είχε 446.527 μοναδικούς απ’ευθείας αναγνώστες (χωρίς τις δεκάδες χιλιάδες αναγνωστών από τις αναπαραγωγές) με μέσο χρόνο παραμονής 5 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα ανά επίσκεψη βάσει των στοιχείων του Google Analytics & των παγκόσμιων κόμβων DNS!

Η χθεσινή επισκεψιμότητα και αναγνωσιμότητα του pronews.gr ήταν απλά η συνέχεια μιας ξέφρενης πορείας σε επίπεδο αύξησης αναγνωστών της ιστοσελίδας το έτος 2019.

Το pronews.gr εντός του 2019 διέγραψε σε ότι αφορά την επισκεψιμότητα και την διείσδυσή του στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό πέτυχε αύξηση άνω του 50% σε σχέση με το 2018.

Όντας, ήδη εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά διαδικτυακά ΜΜΕ και γενικά ένα από τα μεγαλύτερα “Μedia Αffecting” της χώρας, η άνοδος επισκεψιμότητας του 2019, χωρίς ουσιαστικά να θιγεί ο χρόνος παραμονής και οι σελίδες ανάγνωσης ανά αναγνώστη, στοιχείο κρίσιμο, ως προς την «ποιότητα» της επισκεψιμότητας ενός διαδικτυακού μέσου μεγάλης απήχησης, σηματοδοτεί την «εποχή pronews.gr» στην ελληνική ενημέρωση με την είσοδό του στην πρώτη τριάδα των κορυφαίων ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Για να μιλήσουμε με αριθμούς, ο περασμένος Δεκέμβριος του 2019 έκλεισε με 6.391.000 μοναδικούς αναγνώστες και με μέσο ημερήσιο αριθμό αναγνωστών 445.456 αναγνώστες και με μέσo χρόνο παραμονής 5 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα ανά επίσκεψη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διεύθυνση, οι συντάκτες, το τεχνικό και το διοικητικό του pronews.gr εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη και την αγάπη των εκατομμυρίων αναγνωστών του και υπόσχεται να ανταποκριθεί με ακόμα μεγαλύτερη συνέπεια και προσπάθεια στην εμπιστοσύνη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.