Οργή Ε. Ακρίτας: «Μην γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή» (φώτο)

Οργή Ε. Ακρίτας: «Μην γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή» (φώτο)

Σύμφωνα με την Έλενα Ακρίτα, αρκετά ήταν τα site που διαστρέβλωσαν σε τίτλους τα όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος για το θέμα των ερωτήσεων από συναδέλφους της προς τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Ένα από αυτά ήταν και το TheToc – των Αττικών Εκδόσεων (πλέον) και με διευθυντή τον Μανώλη Καψή – είχε τίτλο: «Η Ελενα Ακρίτα απευθύνεται στον Σωτήρη Τσιόδρα: Απαντήστε επιτέλους».

Η Ελενα Ακρίτα απάντησε στο TheTοc και άσκησε κριτική αναφέροντας ότι το σάιτ διαστρέφει τα γραφόμενά της και το νόημα του κειμένου της:



Το The Toc έκανε λόγο για «υβριστική επίθεση» της Ακρίτα και απάντησε με κείμενο που είχε τίτλο «Η Ελενα Ακρίτα επιτίθεται στο TheToc για τις αναρτήσεις της για τον Σωτήρη Τσιόδρα: Η απάντησή μας / Η γνωστή δημοσιογράφος θεωρεί ότι διαστρέψαμε το νόημα της ανάρτησής της».

Η Ελενα Ακρίτα απάντησε γράφοντας στη σελίδα της στο facebook:

«Η ΑΝΩΝΥΜΗ απάντηση του The Toc στην ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία μου ότι εσκεμμένα διαστρεβλώνουν τον γραπτό μου λόγο – τον όποιον παρεμπιπτόντως χειρίζομαι συμπαθητικά: στην δημοσιογραφία όταν βάζουμε εισαγωγικά σημαίνει ότι μεταφέρουμε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ μια φράση που ειπώθηκε ή γράφτηκε. Αλλιώς γράφουμε ΨΕΜΑΤΑ. Τέλεια.
Την ανάρτηση μου έστειλα στον διευθυντή του σάιτ Manolis Kapsis
Καμαρώστε τους.
Αυτό είναι το The Toc
Αυτός είναι ο Μανώλης Καψής
Μη γίνεις σαν το The Toc
Μην γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή»


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.