ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης – Τι συμβαίνει; (φώτο)

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης – Τι συμβαίνει; (φώτο)

Με εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Φίλιπος Καμπούρης, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Φίλιππος Καμπούρης βρίσκεται στο νοσοκομείο αφού αργά το βράδυ Μ. Σαββάτου αισθάνθηκε μεγάλη δυσφορία, όπως έγινε γνωστό.

Ο δημοσιογράφος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μάλιστα νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Πλέον έχει βγει από την εντατική και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.

Την είδηση γνωστοποίησε ο διευθυντής του αρτ fm στους 90,6 Μιχάλης Στάμου με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά, “ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ – ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ”METROPOLITAN” ΜΕ EΛΑΦΡΥ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥEΤΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ… ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΒΓΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ..ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.. Στην Εντατική τού Νοσοκομείου ”METROPOLITAN” με Εγκεφαλικό Επεισόδιο Νοσηλεύεται ο Γνωστός Δημοσιογράφος και Παρουσιαστής όπως μάς ενημέρωσε η Συνεργάτης του Νικόλ Κλάδη…

Οι Επόμενες Ώρες είναι κρίσιμες για τον Δημοφιλή Παρουσιαστή ενώ οι Γιατροί τού χορηγούν Φαρμακευτική Αγωγή για την αποφυγή κάποιας Επιπλοκής. Απαγορεύτηκε ή Είσοδος στην Σύζυγό του, συγγενείς και Φίλους λόγω τής Πανδημίας… Όλοι Προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά για ταχεία ανάρρωση τού Καλού Φίλου μας …”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.