ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

FAZ: «H Ελλάδα βρίσκεται στα σχέδια των Γερμανών για το καλοκαίρι»

FAZ: «H Ελλάδα βρίσκεται στα σχέδια των Γερμανών για το καλοκαίρι»

H Ελλάδα βρίσκεται στα σχέδια των Γερμανών για το καλοκαίρι όπως προκύπτει από δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Εάν τα ξενοδοχεία μετά την κρίση του κορωνοϊού δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν όλους του παραθεριστές, αυτοί που έχουν κλείσει νωρίς ή είναι χρόνια πελάτες θα προτιμηθούν, σύμφωνα με τον επιτετραμμένο της γερμανικής κυβέρνησης για θέματα τουρισμού, Τόμας Μπαράις.

«Θα πρέπει να δούμε επί τόπου ποιοι πελάτες έκλεισαν νωρίς», δήλωσε ο Τόμας Μπαράις τη Δευτέρα. Μέχρι τώρα όμως τα ξενοδοχεία έχουν πληρότητα 70% έως 80%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή την περίοδο η γερμανική κυβέρνηση διεξάγει συνομιλίες με τους υπουργούς Τουρισμού της Ιταλίας και της Ελλάδας, όπως είπε ο Μπαράις, προσθέτοντας ότι ελπίζει σε ένα σταδιακό άνοιγμα των συνόρων ώστε, όπως λέει, οι διακοπές να μην είναι δυνατές μόνο στη Γερμανία αλλά και στην Ευρώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.