Μία μοναδική έκδοση σήμερα δωρεάν με τον Ελεύθερο Τύπο: «Βιολογικός Πόλεμος: Από την αρχαιότητα μέχρι τον Sars-CoV-2»

Μία μοναδική έκδοση σήμερα δωρεάν με τον Ελεύθερο Τύπο: «Βιολογικός Πόλεμος: Από την αρχαιότητα μέχρι τον Sars-CoV-2»

Μην χάσετε σήμερα με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ μια μοναδική έκδοση προϊόν ιστορικής και επιστημονικής έρευνας για τον βιολογικό πόλεμο. Μια μονογραφία που ξεκινά από τις πρώτες βιολογικές επιθέσεις της ιστορίας και φτάνει μέχρι την πανδημία του κορωνοϊού.

Από τον λοιμό της Αθήνας που καθόρισε όχι απλώς την έκβαση του Α’ Πελοποννησιακού Πολέμου, αλλά και την παρακμή και τελική καταστροφή του αρχαίου κλασικού Ελληνισμού, μέχρι τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου της κινεζικής Ουχάν, ο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος:

Οι Βιολογικές Πολεμικές Ουσίες – ΒΠΟ, οι νοσογόνοι μικροοργανισμοί και τοξίνες ή δηλητήρια που παράγονται από μικροοργανισμούς.

Μια μοναδική έκδοση-μονογραφία, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι συμβαίνει σήμερα στον πλανήτη με την πανδημία του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.