Νέα ανάρτηση «φωτιά» από την Έλενα Ακρίτα: «Oι ”θορυβώδεις κυρίες των μίντια” είναι αδελφές μου και τις αγαπώ»

Νέα ανάρτηση «φωτιά» από την Έλενα Ακρίτα: «Oι ”θορυβώδεις κυρίες των μίντια” είναι αδελφές μου και τις αγαπώ»

Απάντηση «φωτιά» στον Γιώργο Βέλτσο έδωσε η Έλενα Ακρίτα με αφορμή την ανάρτηση του γνωστού καθηγητή και συγγραφέα για τις «θορυβώδεις κυρίες των social media».

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα

«Κύριε Βέλτσο, οι ‘θορυβώδεις κυρίες των μίντια’ είναι αδελφές μου και τις αγαπώ. Εσείς πάλι όχι ε; Μιλούν πολύ δυνατά και σάς ενοχλούν; Μην σάς ταράξω, αλλά οσονούπω ο θόρυβος θα γίνει πιο εκκωφαντικός. Ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας. Κυρίως σε ώρες κοινής ησυχίας” έγραψε η κ. Ακρίτα σε ανάρτησή της ενώ σε σημερινή σχολιάζει:

Οι επιθέσεις στο πρόσωπο μου πρώτον πληθαίνουν και δεύτερον γίνονται από άτομα με τα οποία δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Γιατί άραγε;

Ο κ. Βέλτσος γράφει στο iefimerida – διευθύντρια η Σοφία Γιαννακά. Ας τού απαντήσω κι εγώ με Stendhal κι από το ίδιο βιβλίο (De l’amour 1822).
“Μια χυδαία γυναίκα με εξωφρενική σεμνότητα, θεωρεί τον εαυτό της ίσο με μια διακεκριμένη γυναίκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής Γιώργος Βέλτσος είχε σχολιάσει με αυτόν τον τρόπο την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Σοφία Γιαννακά που στη συνέχεια προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.