Γ.Τράγκας: «Οι χρυσοκάνθαροι επιδημιολόγοι της κυβέρνησης και πόσα εισέπραξαν από τις φαρμακευτικές»

Γ.Τράγκας: «Οι χρυσοκάνθαροι επιδημιολόγοι της κυβέρνησης και πόσα εισέπραξαν από τις φαρμακευτικές»

Ως την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που είχαμε επί μνημονίου χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γ.Τράγκας στην ραδιοφωνική εκπομπή του «Εν Αθήναις» αναφερόμενος και στο χθεσινό άρθρο-κόλαφος του βρετανικού Guardian «ότι η κυβέρνηση προχώρησε σε αδιαφανείς διανομές μεγάλων ποσών».

«Εξελίσσεται στην πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που είχαμε επί μνημονίου. Πριν ακόμη κάνει γενέθλια και σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα, τα πλέον έγκυρα ΜΜΕ στον κόσμο γράφουν ότι είναι αδιαφανής και ότι οι ενέργειές της μυρίζουν διαφθορά.

Ο Guardian του Λονδίνου, μία από τις πλέον έγκυρες εφημερίδες του κόσμου, φιλοξένησε μεγάλο άρθρο – ανταπόκριση από την Αθήνα, ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχώρησε σε αδιαφανείς διανομές μεγάλων ποσών, για να προωθήσει το σύνθημα «Μένουμε στο σπίτι».

Δηλαδή η βρετανική εφημερίδα ( όπως μαθαίνω ακολουθούν και άλλες ) επιβεβαιώνει ότι ο αρχάγγελος της Υγείας και οι συνεργάτες του, δεν ήταν τόσο αθώοι και έντιμοι, όταν μας φυλάκισαν στα σπίτια μας, δίνοντας στο ΣΚΑΙ και σε άλλα παραλιακά, συγγενή μέσα, μεγάλα ποσά για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με έναν ανεκδιήγητο κυβερνητικό εκπρόσωπο και διάφορους άλλους που θυμίζουν έντονα τους Ζουρνατζήδες και τους Λαδάδες της Απριλιανής περιόδου – βλέπε Χαρδαλιάδες – επιδίδεται σε ένα άγριο αλισβερίσι και φαγοπότι, προκειμένου να διατηρεί αναμμένα τα κεριά στα μανουάλια και τα θυμιατά για τον κο Μητσοτάκη.

Ήδη, διάφορες διεθνείς οργανώσεις, όπως αυτή της Διεθνούς Διαφάνειας επισημαίνουν ότι σε έκτακτες καταστάσεις, πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στις οικονομικές συναλλαγές.

Καλό είναι τα μέλη της οικογένειας, πριν ο κόσμος πιστέψει ότι αποτελούν πολιτικοοικονομική συμμορία πρώτου μεγέθους, έτοιμη να συνάψει πάλι συμφωνίες με την Κόζα Νόστρα, όμοιες με εκείνες που έκανε η οικογένεια με την Καλτσεστρούτσι και τον Παλτσαβόλτα για να πουλήσει την ΑΓΕΤ Ηρακλής, να δίνει στη δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία.

Η αδιαφάνεια, η πρόωρη διάβρωση και αποσύνθεση αυτής της κυβέρνησης συνοδεύονται από γελοιότητα και ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού. Αυτό επισημαίνει ακόμα και η Καθημερινή που ανήκει στο συγκρότημα Αλαφούζου. Εκεί δηλαδή που δουλεύει η ανιψιά και νύφη. Η Καθημερινή μιλάει σήμερα για το αλαλούμ στον τουριστικό τομέα και για τα ανεφάρμοστα μέτρα που εισηγούνται ο ανεκδιήγητος Τσιόδρας και η ομάδα των λοιμωξιολόγων που δεν βγάζει άχνα για τα μεγάλα ποσά που πήρε στη διάρκεια του 2020.

Ήδη όλοι έχετε αντιληφθεί την παρατεταμένη σιωπή του Τσιόδρα για τα λεφτά που έπαιρνε από την GlaxoSmithKline, τη Novartis και άλλες μεγάλες πολυεθνικές των φαρμάκων.

Έπαιξε ένα από τα πιο βρόμικα παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού λαού, όπως και άλλοι, προσαρμόζοντας την επιστήμη του στην κυβερνητική πολιτική και στις επιλογές ενός νοσηρού ανθρώπου, όπως ο Μητσοτάκης.

Υπάρχουν ευθύνες που θα περιγραφούν σε πλήθος δημοσιευμάτων, όχι μόνο για τον Τσιόδρα αλλά και για άλλους που παρέκαμψαν την Ιπποκρατική αρχή του «Μη βλάπτειν» και οδήγησαν τον ελληνικό λαό σε οικονομική καταστροφή και απόγνωση.

Υπάρχουν κάποιοι, όπως οι κύριοι Σύψας και Μαγιορκίνης, που μονοπώλησαν τα παράθυρα της κας Κοσιώνη, του κου Στραβελάκη και άλλων καναλιών, τρομοκρατώντας τους Έλληνες, ενώ λάμβαναν τεράστια ποσά από φαρμακευτικές εταιρίες ως δωρεές ή για έρευνες.

Το τελευταίο 500αρικο που έπεσε στον κο Μαγιορκίνη την ημέρα που έληξε το lockdown για έρευνα σχετικά με τους οροθετικούς του Αids, ενώ έβγαινε συνεχώς και μιλούσε για την επιστροφή του Covid και για πιθανά Lockdown, προκάλεσε μειδιάματα και ποικίλα σχόλια.

Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν ότι τα μέτρα αυτά είναι ανεφάρμοστα, είτε αφορούν τις τουριστικές μονάδες, είτε αφορούν τους οίκους ανοχής, είτε αφορούν τα αεροπλάνα. Είναι η κανονικότητα που θέλει ο Μπιλ Γκέιτς. Είναι τα οικονομικά πλήγματα που ήθελε να καταφέρει στη Δύση, η Κίνα. Είναι η πολιτική παράλυση του ελληνικού λαού, ενόψει της βαθύτατης ύφεσης, του επόμενου μνημονίου και της αποκρουστικής πολιτικής που φέρνει η οικογένεια, ο Θείος και ο δήμαρχος.

Από χθες, όλοι οι ξενοδόχοι, όλοι οι επιχειρηματίες, όλοι οι έμποροι φωνάζουν περισσότερο σε ολόκληρη τη χώρα. Η Αγία Οικογένεια καταστρέφει τους πάντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο μη νοήμων, ο νοσηρός, δεν έχει λύσεις. Αντιλαμβάνεται τα κύματα δυσφορίας και έχει βάλει τα πληρωμένα κανάλια να μιλάνε για ανασχηματισμό. Έχουμε μία κυβέρνηση δυσκίνητη, σε πολλές επιλογές της εμφανίζεται ανεπαρκής, λαμβάνει οδηγίες απευθείας από τον κο Δημητριάδη και έχει απόλυτη σχέση μέσω του κου Γεραπετρίτη και του κου Σκέρτσου με εργολάβους και άλλα οικονομικά συμφέροντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.