Δημοσιογράφος αποχώρησε on air από εκπομπή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το «εμετικό» σχόλιο στο Big Brother (βίντεο)

Δημοσιογράφος αποχώρησε on air από εκπομπή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το «εμετικό» σχόλιο στο Big Brother (βίντεο)

Aναστάτωση σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», με δημοσιογράφο να αποχωρεί on air σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το reality «Big Brother» και τα όσα συνέβησαν με παίκτη που μίλησε για κακοποίηση γυναικών.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος είχε μόλις εμφανιστεί στο πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΪ, αλλά όταν πήρε τον λόγο δήλωσε ότι θα αποχωρήσει.

Αφότου υπενθύμισε πως όταν είχε τοποθετηθεί βόμβα στον ΣΚΑΪ, ήταν ο πρώτος που είχε σπεύσει, ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε «δεν θα καθίσω στην εκπομπή θα φύγω», κάνοντας λόγο για συμβολική κίνηση σε «ένδειξη διαμαρτυρίας»

«Δεν θέλω να κάνω σόου. Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα» συμπλήρωσε και τόνισε ότι πρέπει να καταδικαστεί το περιστατικό με τον παίκτη που μίλησε για βιασμό.

«Η δημοσιά συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. […] Όλα αυτά προσβάλουν δημοσιογραφία και τη δημοκρατία. Σας ζητώ και πάλι συγγνώμη» είπε, αγνοώντας τις εκκλήσεις των παρουσιαστών που τόνισαν η κίνηση αυτή προσβάλει τους ίδιους.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=170&v=ziqrecelEMw&feature=emb_title

Το περιστατικό στο Big Brother και η αναφορά σε «βιασμό» που προκάλεσε σάλο

Υπενθυμίζεται ότι σάλο προκάλεσε ο -πρώην- πλέον παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο οποίος μίλησε για κακοποίηση.

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου έφερε το σχόλιο που ακούστηκε στο Big Brother περί βιασμού

Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είχε συνομιλία με δύο συμπαίκτες του και αναφέρθηκε σε βιασμό γυναικών, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Με τις γκόμενες πάω κάθε μέρα σε μία για να αδειάσει το “πακέτο” μου, αλλιώς έχει βιασμό» είπε.

Η παραγωγή του reality ανακοίνωσαν στον εν λόγω παίκτη πως οι δηλώσεις του ήταν «απαράδεκτες και καταδικαστέες» και γι’ αυτό αποφασίστηκε πως θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι για το θέμα τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος μέσω ανάρτησής του έκανε γνωστό πως επικοινώνησε τόσο με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καθώς και με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.