ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Pronews TV είναι εδώ! – Ξεκίνησε δοκιμαστικές εκπομπές από την πλατφόρμα του twitch – Μια νέα εποχή για το διαδίκτυο

Το Pronews TV είναι εδώ! – Ξεκίνησε δοκιμαστικές εκπομπές από την πλατφόρμα του twitch – Μια νέα εποχή για το διαδίκτυο

Στις 17.00 το απόγευμα της 24/12/2020, ξεκίνησε δοκιμαστική εκπομπή το Pronews TV από την πλατφόρμα του Τwitch. Είναι μια μεγάλη στιγμή για όλους εμάς στον όμιλο της DNM Group (pronews.gr, defencenet.gr, ygeianews.gr, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Αμυντική Βίβλος, Πόλεμος & Ιστορία κλπ.), καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού διαδικτύου εκπέμπεται τηλεοπτική εκπομπή σε 24ωρη βάση, παράλληλα με την ροή ειδήσεων, τόσο από desktop και κινητές συσκευές, αλλά και smart TVs.

Μπορείτε να δείτε εδώ το δοκιμαστικό πρόγραμμα του Pronews TV στο Τwitch (https://www.twitch.tv/pronewstv) και βέβαια μπορείτε να ρυθμίσετε την Smart TV σας για να κάνετε λήψη του Pronews TV από το Twitch.

Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει ειδήσεις επικαιρότητας, ενημερωτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, ιστορικά αφιερώματα κλπ. το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς, το Pronews TV κάνει το επόμενο βήμα στο ελληνικό τοπίο της ενημέρωσης με την ίδια «ψυχή» με αυτή του pronews.gr.

Τονίζουμε ότι η εκπομπή που ξεκίνησε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, είναι ένα πρωτόγνωρο εγχείρημα στην ελληνική ενημέρωση και ζητούμε από τα εκατομμύρια των Ελλήνων αναγνωστών -και εφεξής και τηλεθεατών- του pronews.gr (το 2020, κλείνει με 17.000.000 περίπου μοναδικούς αναγνώστες – IPs) την κατανόησή τους σε τυχόν τεχνικές ατέλειες.

Η πλατφόρμα μπορεί να κατέβει από την σελίδα του pronews.gr απροειδοποίητα και να επανέλθει, εν συνεχεία, προκειμένου να διορθώσουμε λάθη και ατέλειες, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να εξακολουθήσετε να την βλέπετε από την βασική πλατφόρμα του εδώ.

Άλλωστε όπως σημειώσαμε είναι δοκιμαστική η εκπομπή.

Το μόνο που υποσχόμαστε είναι συνεχή βελτίωση αυτού που σας προσφέρουμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από μια 15ετή κοινή πορεία, σας βλέπουμε περισσότερο σαν συνεργάτες και φίλους, παρά σαν αναγνώστες.

Σας ευχαριστούμε για όλα και Χρόνια Πολλά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H συντακτική ομάδα του pronews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.